От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анална игра в дълбочина

Бюлетин

Анална игра в дълбочина 

Аналната игра в дълбочина е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се практикува самостоятелно, но разбира се, и с партньор. Има различни техники и много дълги вибратори за начинаещи и професионалисти, за да се насладят максимално на аналната игра в дълбочина или на аналната тренировка в дълбочина и да постигнат задо...

Аналната игра в дълбочина е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се практикува самостоятелно, но разбира се, и с партньор. Има различни техники и много дълги вибратори за начинаещи и професионалисти, за да се насладят максимално на аналната игра в дълбочина или на аналната тренировка в дълбочина и да постигнат задоволителни резултати:

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 61 елемента
Покажи 1 - 12 от 61 елемента

Какво означава анално дълбоко обучение?

 

Дълбоката анална тренировка е вид анална тренировка, която се фокусира върху вкарването на много дълъг вибратор дълбоко в аналния канал. С напредването на обучението по анална дълбочина обучаваните трябва да могат да вкарват много дълги вибратори, тапи и други предмети все по-дълбоко в аналния канал. За разлика от други форми на анално обучение, при дълбокото анално обучение няма значение колко големи или дебели са поставените предмети, а само колко дълбоко проникват в тялото.

 

Дълбокото анално обучение може да бъде предложено или поръчано от Top, който иска да изтласка тялото на своята подчинена до границите на възможностите му. Но също толкова вероятно е някой да започне аналното дълбоко обучение, защото обича да използва анални секс играчки или да бъде налаган с юмруци и иска да издигне аналната си игра на следващото ниво.

 

Има две основни предизвикателства, които някой, който започва анално дълбоко обучение, трябва да преодолее. Първо, той трябва да се научи да отпуска така наречената пуборектална примка - силен мускул, който образува първата извивка на ректума. Този мускул е склонен да се стяга и затваря ректума, когато усеща натиск, както се случва по време на анален секс или стимулация. Да се научите да отпускате мускула, дори когато е стимулиран, е от ключово значение за успешното дълбоко анално обучение. Второ, хората, които тренират анален секс, трябва да се научат да свързват дълбокия натиск, който усещат при анално проникване, с удоволствие. Съсредоточаването върху отпускането на тялото и влизането в контакт с неговите усещания може да помогне на аналната дълбока тренировка. Много хора смятат, че дълбокото дишане помага за отпускане по време на анално проникване. Някои позиции, като например на четири крака или на колене, също помагат за отпускането.

 

Въпреки че за дълбоко анално обучение могат да се използват обикновени вибратори, вибратори и много дълги анални вибратори, има и някои специално разработени помощни средства и лубрикиращи гелове от MEO ®, онлайн магазина за много дълги вибратори.

 

Усещането за натиск и малък дискомфорт по време на дълбокото анално обучение е нормално, но не и усещането за истинска болка. Винаги трябва да се вслушвате в тялото си и никога да не отивате твърде далеч отвъд собствените си граници. Не трябва да се бърза с аналната дълбока тренировка, винаги е най-добре да се действа бавно. MEO ® препоръчва да се започне с пръсти, преди да се премине към поставяне на дълъг дилдо за анално дълбоко обучение.

 

Какво е специалното в много дългия дилдо за анална дълбочина?

Дългият вибратор издига аналната игра на ново ниво, защото дълбокият анален секс осигурява много специални усещания! Независимо дали търсите класическото 1-метрово дилдо или искате да си купите други, изключително дълги дилда, тогава сте попаднали на правилното място тук, в магазина за дилда MEO ®. MEO ® е един от специалистите в областта на аналната дълбочинна тренировка: изключителна дължина, големи диаметри, необичайни текстури и убедителен материал, който е достатъчно твърд и същевременно гъвкав, така че да го усещате на точните места, дълбоко във вас! Този много дълъг вибратор ще ви запълни изцяло и ще ви гарантира силно удовлетворение. Не само дължината на този вибратор ще ви убеди, но и неговият много специален дизайн ще ви подари незабравими моменти.

 

Как да използвам много дълъг вибратор за анална игра в дълбочина?

Заради дължината и обиколката му, вкарването на много дългия вибратор за тренировка на аналната дълбочина може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Популярно помощно средство е нашата възглавничка ASS UP за анално обучение в дълбочина. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще поддържа тялото ви стабилно и удобно дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява много други позиции по време на обучението за анална дълбочина.

 

Какъв лубрикант да използвам за анална игра в дълбочина и анално обучение в дълбочина?

Използвайте много лубрикант! По време на обучението за анална дълбочина Никога не се уморяваме да повтаряме тази точка. Не само че анусът е по-чувствителен от вагината, но и колкото по-нагоре отивате, толкова по-сложно става. Ето защо определено трябва да използвате много и много лубрикант, за да сте сигурни, че няма да се нараните. Ако планирате да използвате много дълъг вибратор, препоръчваме нашия лубрикант FUCKSLUT Това е лубрикант на силиконова основа за анална игра в дълбочина и се усеща като никой друг лубрикант. FUCKSLUT превръща използването на дълъг вибратор за анална дълбока игра в безболезнено, но интензивно удоволствие. Във всеки случай бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите, така и за опитните професионалисти в аналната дълбока игра. EXTREMEO е специален продукт за анален секс, обучение за анална дълбочина и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много дълги вибратори могат да бъдат вкарани по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и спомага за постигането на перфектна анална игра в дълбочина.

Материал и грижа за дългия вибратор за Anal Depth Play:

 

Този дълъг вибратор за Anal Depth Play е изработен от висококачествен винил. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Освен това материалът, който използваме, е много стабилен, така че вашият много дълъг вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате дългия вибратор за анална дълбочинна игра с мек сапун и вода. За цялостна хигиена препоръчваме и редовното използване на нашия спрей VERYCLEAN. Разбира се, почистването след употреба е особено важно. Може също така да искате да използвате анален душ за себе си, за да почистите червата си, преди да използвате много дългия вибратор. В категорията на нашия магазин " Анални душове" (кликнете тук ) ще намерите подходящия анален душ за трениране на аналната дълбочина.