От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Медицински ограничители

Бюлетин

Медицински ограничители 

Онлайн магазинът за BDSM и болничен секс MEO е един от водещите световни доставчици на висококачествени психиатрични ограничители и болнични белезници от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни болнични белезници, като белезници за ръце, геги, колани за глава, превръзки за очи и други аксесоари от кожа, неопрен и други иновативни материали, как...

Онлайн магазинът за BDSM и болничен секс MEO е един от водещите световни доставчици на висококачествени психиатрични ограничители и болнични белезници от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни болнични белезници, като белезници за ръце, геги, колани за глава, превръзки за очи и други аксесоари от кожа, неопрен и други иновативни материали, както и уникални средства за задържане на пациенти, които няма да намерите никъде другаде.

Още
Покажи 1 - 9 от 9 елемента
Покажи 1 - 9 от 9 елемента

Болничните BDSM белезници или психиатричните белезници са вид "медицински" белезници и окови, които са създадени по модела на професионалните белезници за пациенти в медицинските заведения. Нашите произведени в Германия ограничители са изработени от висококачествени материали като кожа или метал, а цветовете и детайлите им като метални катарами и ремъци напомнят на медицинските ограничители. Секс в клиника е термин от областта на BDSM. Тук сексуалните практики в контекста на ситуации на медицинско лечение, хоспитализация или методи на медицински преглед обикновено се включват в еротична ролева игра, например като лекар и пациент, между сексуални партньори по взаимно съгласие.

Нашите медицински ограничители в болничен стил включват психиатрични белезници, медицински белезници за крака, белезници за бедра, гръдни ограничители, геги и колани за глава. Предлагаме и специални болнични секс продукти, като якета, подплатени ръкавици и маски.

 

Използването на болнични BDSM ограничители може да обогати преживяването от медицинските действия в контекста на BDSM или да засили фетиша към медицинските действия. Важно е обаче те да се използват безопасно и с подходяща комуникация и съгласие от всички участващи страни. Важно е да се знае, че BDSM сесиите, включително използването на болнични белезници или белезници за пациенти, могат да бъдат свързани с рискове. За да се гарантира безопасността и благополучието на всички участници, от съществено значение са правилното образование и обучение за безопасни практики, комуникацията помежду им и плановете за действие при извънредни ситуации.

 

Много от нашите клиенти предпочитат болничен тип ограничители, като например тези, използвани в психиатрията(психиатрични ограничители), по различни причини. Някои от нашите клиенти намират медицинския вид на ограничителите в рамката за възбуждащ и привлекателен за тяхната BDSM сесия. Други харесват усещането, че са ограничени по начин, който напомня за медицинска ситуация.

 

Съществува голямо разнообразие от продукти на MEO, които попадат в категорията на болнични като болница ограничители за пациенти. Някои популярни BDSM продукти са:

 

  • Медицински колани за ограничаване: тези колани обикновено са изработени от кожа или найлон и имат метални катарами, които закрепват колана около кръста или бедрата. Коланът може да има и допълнителни D-ремъци или точки за закрепване, за да се свърже с други ограничители.
  • Ограничители заръце и крака напациенти: Тези ограничители за ръце и крака на пациенти се използват за закрепване на китките или глезените към легло, маса или друга мебел. Те са изработени от кожа или метал и имат заключващ механизъм, който гарантира, че белезниците за ръце или глезените остават здраво на мястото си.
  • Стягащи жилетки: Стягащата жилетка е вид ограничително средство, което обгръща горната част на тялото и ръцете и ограничава движенията. Каишките са изработени от кожа или платно и имат катарами или ремъци за закрепване на каишката.
  • Подплатени ръкавици: Тези ръкавици са предназначени да ограничават движението на ръцете и пръстите. Те са изработени от кожа или други материали и са подплатени, за да са по-удобни при продължително носене.
  • Медицински гети: Медицинските гети се носят в устата, за да ограничат говора. Те могат да бъдат изработени от гума, силикон или други материали и имат регулируема каишка за глава, за да се гарантира сигурно прилягане.
  • Легла за връзване или легла за връзване: Тези робски легла обикновено са изработени от траен, водоустойчив материал и имат множество точки за закрепване, за да закрепят "пациента" към легло или друга повърхност.
  • Медицинска лента за бондаж: Тази лента за бондаж се залепва за кожата и може да се използва за индивидуално фиксиране или мумифициране.
  • Белезници за глава на пациент: В медицинската игра белезниците за глава могат да се използват за симулиране на медицински процедури или за подсилване на медицински фетиш. Например сбруя за глава с тръба за дишане може да симулира анестезиологична маска или дихателен апарат, използван в медицината.
  • Гинекологичен стол: Професионалният гинекологичен стол ви предлага всичко необходимо за вълнуващ клиничен секс с партньора ви. Перфектен за връзване, наказание, галене, изследване или за даване на възможност на някоя от нашите секс машини да го/я завладее.
  • Маси за клиничен секс: Тази преносима и дискретно прибираща се BDSM мебел ще ви зарадва, защото е не само универсална за връзване, но е подходяща и за много други видове BDSM игра, като например CBT, анално проникване или доене на покорен мъж.

 

Важно е да се отбележи, че използването на BDSM средства за ограничаване на пациенти винаги трябва да се извършва по безопасен и консенсусен начин. Подходящата комуникация, обучението за безопасни практики и спазването на протоколите за безопасност са важни, за да се гарантира безопасността и благополучието на всички участници.


Магазин за медицински BDSM ограничители, болнични ограничители и секс аксесоари за клиники:

Закупуването на BDSM аксесоари, психиатрични ограничители или болнични ограничители изисква внимателно обмисляне и проучване, за да се гарантира безопасно и приятно преживяване. Ако безопасността, удобството, функционалността и издръжливостта на продуктите са вашите основни приоритети, тук, в онлайн магазина на MEO BDSM, ще намерите идеалните аксесоари за вашите нужди. Ако имате нужда от съвет, нашият обучен екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение да ви помогне.