От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Луксозни анални тапи

Бюлетин

Луксозни анални тапи 

Луксозните тапи с кристал на MEO са скъпоценни бижута и блестят като истински скъпоценни камъни! С поставения блестящ камък този анален щепсел осигурява разнообразие по време на секс.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 15 елемента
Покажи 1 - 12 от 15 елемента

Какво е луксозна butt plug с кристал?

Луксозната анална тапа с кристал или butt plug с кристал са сред добре познатите класически секс играчки и често се използват за подготовка за анален секс. С поставянето на луксозната анална тапа с кристал анусът се разтяга предварително и сфинктерният мускул се отпуска. Това улеснява проникването на пениса или аналния вибратор по-късно. Луксозните запушалки с кристал могат да се носят от всички полове и помагат за разнообразяване на сексуалния ви живот.

Защо да използвате луксозна butt plug с кристал?

Освен аналната прелюдия, ценителите оценяват и други предимства на луксозната запушалка с кристал! Освен че ви подготвя за анално проникване, можете да използвате луксозния butt plug с кристал и за други цели. Например, много жени намират за много вълнуващо да носят луксозен butt plug с кристал по време на вагинален полов акт. Носенето на луксозната запушалка за дупе с кристал леко свива вагината. Това стимулира по-интензивно G-точката и вътрешната част на клитора. В резултат на това оргазмът често се усеща още по-интензивно. И свалянето на луксозния тапицер с кристал също има своята привлекателност! Във вътрешността на ануса има много нервни окончания. Когато изваждате butt plug с кристал, тези нервни окончания се стимулират, което може да увеличи възбудата ви още повече. При мъжете луксозните тапи с кристал оказват натиск и върху простатата.

Има много хора, които обичат да носят луксозен butt plug с кристал и в ежедневието. Благодарение на специалната форма това също е възможно без никакви проблеми - за разлика от много други секс играчки.

Как изглежда луксозният butt plug с кристал?

Луксозните тапи с кристал обикновено имат конусовидна форма. Заобленият, по-тесен край гарантира, че можете лесно да поставите луксозния butt plug, докато по-дебелият, плосък край гарантира, че луксозният butt plug няма да изчезне напълно в ануса. Благодарение на тази форма butt plug с кристал седи добре и сигурно, докато го използвате. След като Luxus butt plug с кристал е на мястото си, не можете да го преместите неволно навътре или навън.

Как да използвате Luxus butt plug с кристал?

Преди всичко, по време на анален секс винаги трябва да използвате лубрикант! За разлика от вагината, анусът не може сам да осигури необходимата влага, когато е възбуден. Правилото тук е: повече е повече, за да можете да избегнете наранявания. Най-добре е винаги да използвате лубрикант като Aquameo. Ако луксозните ви тапи с кристал са изработени от силикон, трябва да използвате лубрикант на водна основа, за да избегнете увреждане на материала.

Подгответе сфинктера!

За да се насладите на аналната тапа, сфинктерът ви трябва да е отпуснат. Това не е толкова лесно! В края на краищата този мускул обикновено гарантира, че анусът е плътно затворен и нищо не излиза, без да се иска. Затова трябва да се упражнявате да отпускате ануса си. Разбира се, партньорът ви може да ви помогне. Той или тя може да масажира ануса ви с пръсти или с език. Едва когато сте готови, можете да поставите луксозния кристал butt plug.

Поставете луксозния кристал butt plug:

Разпределете достатъчно количество лубрикант върху луксозния кристал butt plug и ануса си. След това внимателно притиснете заобления връх на запушалката към ануса си - не оказвайте прекалено голям натиск! Не вкарвайте луксозния butt plug с кристал докрай, а винаги първо малко. След това издърпайте щепсела отново. Повтаряйте този процес, докато Luxus butt plug проникне лесно и ви е удобно. Не бързайте! Ако все още сте начинаещ, по-лесно е да поставите Luxus butt plug с кристал сами. По този начин можете да контролирате темпото. Ако сте по-опитни, партньорът Ви може да поеме ролята.

Нашият съвет:

Най-лесният начин да поставите Luxus butt plug с кристал е да легнете по гръб и да разтворите краката си. Алтернативно, можете също така да "седнете" върху Luxus butt plug.

Сваляне на Luxus Butt Plug с кристал:

Както при поставянето, същото важи и за свалянето на Luxus Butt Plug с кристал: Не пестете от лубрикант! Но не го втривайте в дръжката - в противен случай няма да можете да хванете правилно скъпоценния луксозен butt plug. Когато всичко е приятно и хлъзгаво, можете внимателно да извадите луксозния butt plug. Това е по-лесно, ако отстраните ануса. Това е по-лесно, ако отпуснете ануса.