От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Стъклени вибратори

Бюлетин

Стъклени вибратори 

Купете стъклени вибратори онлайн - в MEO ще намерите стилна селекция от стъклени вибратори и стъклени секс играчки.

Покажи 1 - 8 от 8 елемента
Покажи 1 - 8 от 8 елемента

Стъклени вибратори: Всичко, което трябва да знаете

Стъклените вибратори или вибраторите от стъкло, които се предлагат в интернет, са изработени от нечупливо стъкло, кварц или кристал. Нечупливото стъкло, използвано за направата на секс играчки, е изключително чувствен материал, усеща се удобно и гладко. Стъклените вибратори, стъклените тапи, стъклените нефритени яйца са примери за луксозни секс играчки, линиите им са по-извити, по-изтънчени, дотолкова, че приличат на истински дизайнерски предмети! Едно от най-важните предимства на стъклените вибратори е тяхната дълготрайност. Ако се грижите добре за тях, те ще издържат цял живот!

Стъклото също така е хипоалергенно и може да се използва с всички видове лубриканти: Вода, силикон, лубриканти на маслена основа. Всички стъклени секс играчки са 100% непорьозни, което означава, че няма да абсорбират замърсители или да задържат прах. Ако купувате стъклен вибратор онлайн, уверете се, че стъклото е изработено от медицински боросиликат - вид кристал, който не съдържа олово.

В MEO ще намерите висококачествени стъклени вибратори, които са още по-гладки и безопасни. Изберете диаметъра на стъкленото дилдо, който най-добре пасва на тялото ви, за да увеличите удоволствието си. То ще издържи вечно.

Дилдо: Разлика между стъклено и силиконово дилдо

Силиконовото дилдо със сигурност е популярна секс играчка и е предпочитано от много жени, особено ако е реалистично дилдо. Ако все още не притежавате стъклен вибратор, сега е моментът да опитате интензивно, трудно и уникално преживяване при проникване. Тези унисекс секс играчки могат да се използват както от мъже, така и от жени! За мнозина идеята да вкарат стъклен вибратор в тялото си е трудна за представяне. Най-честите въпроси са: "Ами ако се счупи?" "Наистина ли са нечупливи?" Но стъклените вибратори са адски безопасни, защото са изработени от Pyrex - здрав материал, за който се знае, че издържа на температурни промени и има нисък коефициент на разширение. Пирексът гарантира, че стъкленият вибратор остава стабилен по време на анален и вагинален секс. Стъклото е материал, който се почиства по-лесно от медицинския силикон. И двата материала са непорьозни, но стъклото е по-хигиенично и затова е особено подходящо. Силиконовите вибратори определено имат предимството на гъвкавостта, докато стъклото е много твърд и нееластичен материал. Така че ако предпочитате да използвате гъвкави секс играчки, които се движат заедно с тялото ви, стъклото може да не е подходящо, но ако обичате силното проникване, стъклото е чудесно. Също така стъкленият вибратор може да се използва от хора, които са алергични към силикони или медицински силикон в секс играчките.

Как да използвате стъклени вибратори: еротична игра на температура

Стъклените вибратори могат да се нагряват в гореща вода или да се охлаждат с лед за еротична игра за двама. Ако сте човек, който се възбужда от температурни колебания, стъклените секс играчки са изключително полезни за секс, защото могат да издържат на екстремни температури! Загрейте стъклената си секс играчка в купа с гореща, но не вряща вода, или я охладете, но не я слагайте във фризера, най-много да я изпробвате в хладилника за няколко минути. Преди да използвате стъклен вибратор в интимните си части, направете температурен тест на предмишницата си, за да се уверите, че не е прекалено горещ или прекалено студен - не забравяйте, че вагиналната и аналната лигавица са много чувствителни!

Секс под душа или във ваната със стъклени вибратори

Стъклото е чудесно и за мастурбация или секс под душа, за което е необходим силиконов лубрикант, който не се отмива с вода, защото не е разтворим във вода. И само защото можете да използвате много силиконов лубрикант върху секс играчките, сексът под душа със стъклено дилдо е по-добър. Предупреждения: Внимавайте да не го изпуснете във ваната или върху друга твърда повърхност, тъй като може лесно да се счупи, което означава, че вече не може да бъде безопасно вкарван в тялото ви.