От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда и анални тапи

Бюлетин

Дилда и анални тапи 

Добре дошли в MEO, вашият магазин за всичко, свързано с вибратори и анални тапи! Предлагаме широка гама от вибратори и анални тапи с различни размери, форми и материали, които отговарят на всички вкусове и нива на опит. Независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител, тук ще намерите това, което търсите!

Подкатегории

 • Разнообразни и иновативни аксесоари за вибратори, тапи и секс играчки със системни адаптери за Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System, Fucktools или HiSmith.

 • Новото поколение реалистичен дилдо 3.0 - Този пенис е готов, когато сте готови!

  Модерният реалистичен вибратор от поколение 3.0 е по-добър от истински пенис. Изглежда като истински, усеща се като истински и е готов, когато сте вие.

 • Класически вибратори, малки вибратори, анални вибратори, големи вибратори, XXL вибратори, вибратори за животни и много други за безкомпромисно удоволствие.

 • Двоен вибратор запълва изключително много всички отвори. Сексът с двоен вибратор е два пъти по-забавен, внася нов импулс и повече разнообразие в сексуалния ви живот.

 • Наслаждавайте се на анални оргазми, самостоятелно или като двойка с анална тапа. Изпитайте великолепни усещания, каквито никога досега не сте изпитвали, с butt plug дълбоко във вас.

 • Надуваемите анални тапи и вибратори гарантират спиращи дъха усещания, защото чувството да бъдеш напълно запълнен от надуваем вибратор или butt plug е неописуемо.

 • Всеки human pup се нуждае от хубав петел, който да размахва. Тук е най-големият избор на puppy задни тапи и анални тапи с опашки.

 • Особено гъвкавият материал на дългите вибратори DEEP'R ви дава разнообразни творчески възможности за дълбока анална тренировка, независимо дали сте сами или с партньор. Насладете се на изключително запълващо, разтягащо удоволствие и усетете сантиметър след сантиметър от големите вибратори DEEP'R дълбоко във вас.

 • Дилдата Crackstuffers са най-добрият избор за опитни анални експерти. Всички размери и дизайни са налични веднага на сензационно ниски цени.

 • Купете стъклени вибратори онлайн - в MEO ще намерите стилна селекция от стъклени вибратори и стъклени секс играчки.

 • Луксозните тапи с кристал на MEO са скъпоценни бижута и блестят като истински скъпоценни камъни! С поставения блестящ камък този анален щепсел осигурява разнообразие по време на секс.

 • Екстремни форми, перфектно съгласувани размери за начинаещи, напреднали и професионалисти, както и стимулиращи накрайници на повърхността. И чудесен материал, който е достатъчно стабилен и същевременно гъвкав, за да можете да усетите своята Bubble Sextoy на точно определени места, дълбоко във вас!

 • Всеки Sinnovator animal dildo или butt plug е резултат от творческо въображение и започва своето пътешествие с една проста идея, която с любов се развива до фантастичен краен продукт.

 • Тук ще намерите широка гама опаковъчни машини с различни размери и цветове, които да отговарят на индивидуалните ви нужди. Ние предлагаме бърз и дискретен транспорт, така че да можете да се насладите на своя Packer за нула време. Поръчайте онлайн сега и изпитайте свободата, която заслужавате!

Добре дошли в MEO, вашият магазин за всичко, свързано с вибратори и анални тапи! Предлагаме широка гама от вибратори и анални тапи с различни размери, форми и материали, които отговарят на всички вкусове и нива на опит. Независимо дали сте начинаещ или напреднал потребител, тук ще намерите това, което търсите!

В MEO отдаваме голямо значение на качеството, безопасността и дискретността, поради което снабдяваме нашите продукти изключително от реномирани марки и производители. Освен това предлагаме дискретна доставка, за да защитим поверителността на личните ви данни.

Нашият приятелски екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение, за да отговори на всички ваши въпроси или притеснения. Ние сме се посветили на това да осигурим безпроблемно пазаруване и да поставим вашето удовлетворение на първо място.

Разгледайте нашата селекция от вибратори и тапи и намерете перфектната секс играчка за вашето удоволствие. В MEO можете да изживеете фантазиите си с увереност и лекота. Пазарувайте сега и изживейте едно ново измерение на своята сексуалност!


Щуки за дупе и вибратори в нашия сексшоп

Тази категория включва щипки за дупе с диаметър до 30 см. За това не ви е необходимо разрешително за оръжие, но се нуждаете от много опит с големи тапи. Но също така за тези, които искат да опитат големите вибратори веднъж, имаме вибратори за начинаещи и тапи в малък размер. Аналният секс и аналните играчки изискват определени основни условия и, разбира се, много лубрикант. Нашето ръководство за анален секс ще ви доближи малко до удоволствието с анални секс играчки. За големите анални тапи препоръчваме и нашия Спрей за отпускане на ануса Extremeo, който отпуска ануса и по този начин позволява поставянето на секс играчки с голям диаметър. Ще намерите продукти от производители като MEO, Doc Johnson, TSX, Creative Mouldings, Oxballs, Mister-B, Titanmen, Diogol, Domestic Partner и много други.

Анални тапи и вибратори за мъже и за жени

Едно от най-важните неща по пътя към пълноценния сексуален живот определено е разнообразието. Това не означава само различни пози по време на секс, но и използването на секс играчки. Това, което допреди няколко години беше почти тема табу и се случваше само зад затворените врати на спалнята, днес е напълно нормално. С помощта на различни секс играчки, като например тапи за дупе, можете да изживеете еротичните си предпочитания и да изживявате секса наново всеки ден.

Дилдо за жени и мъже. Имаме по нещо за всеки!

Аналният секс също е естествена разновидност на секса в днешно време. Стимулирането на ануса може да се осъществи отлично с помощта на вибратори. Те се използват както от хетеросексуални, така и от хомосексуални двойки. Те могат да се използват за нежно разтягане на ануса, което може да доведе до още по-голямо удоволствие по време на секс. В зависимост от това колко искате да бъде разтегнат анусът, има различни по размер анални тапи или вибратори и тапи, които можете да надуете до желания размер.

Нашите вибратори и тапи се предлагат:

* от малки до много големи (XXXL)
* надуваеми или надуваеми
* в различни цветове
* от различни материали
* гладки, с накрайници или подобни

Асортиментът на MEO е много голям и разнообразен. Нашите вибратори и тапи се предлагат във всички възможни цветове. Освен това клиентът може да поръча анални тапи, изработени от стъкло, гума, силикон, желе или дори метал.

Разбира се, използването на такава секс играчка трябва да става с много чувствителност. Не може да навреди, ако в същото време поръчате и подходящия лубрикант от MEO. След това, когато включите използването му по време на секс (самостоятелно или като двойка), ще почувствате съвсем ново усещане за удовлетворение. Секс играчката може да се използва за предварително разтягане на ануса, така че последващият анален секс да не причинява болка. Разбира се, можете и просто да разтегнете ануса по желание, защото за много жени, а също и мъже, това означава, че сексуалното удоволствие значително се увеличава. Но за тези, които се занимават с BDSM или садомазо, такъв butt plug може да бъде известен и като метод за наказание.

Много повече от вибратор!

Разбира се, можете да използвате и обикновен вибратор за анален секс, но това далеч не е същото. Особеното при аналните тапи е специалната форма, така че да могат да се поставят и използват лесно и безболезнено. Освен това единият butt plug е заоблен в края, с който се поставя. Другият край, от друга страна, е много широк, така че butt plug не може да изчезне напълно в дупето, защото това евентуално би могло да доведе до проблеми. По този начин butt plug може лесно да се извади чрез натискане или издърпване на края на щепсела. Само при надуваемия модел трябва предварително да се уверите, че butt plug или вибраторът отново губи въздух и става толкова малък, че може да бъде изваден лесно.

Ако искате да усещате butt plug във вас по-дълго, можете да го оставите поставен толкова дълго, колкото искате. Това е така, защото формата на тапата или вибратора дава възможност на вибратора или butt plug да седи в ануса като тапа, така да се каже (затова често се нарича тапа за дупе). По този начин се упражнява и аналната мускулатура, което може да направи аналния секс по-безболезнен и дори по-приятен.

Най-важното при аналните тапи и вибратори, както и при всяка друга секс играчка, е тя да бъде забавна и да доставя удоволствие. Няма значение дали използвате вибратора или butt plug самостоятелно, или го включвате в любовната игра с партньора си.

Разбира се, всички анални тапи и вибратори, независимо от какъв материал са направени, се почистват лесно. Ако искате да сте на сигурно място от гледна точка на хигиената, разбира се, можете да поставите презерватив върху вибратора или butt plug или да използвате нашия спрей VERYCLEAN. За още по-голямо разнообразие можете да поръчате различни модели от MEO.