От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Разпръсквач за уста

Бюлетин

Разпръсквач за уста 

Нашите разпъвачи на устата и залъгалки са вълнуващ BDSM и робски аксесоар и държат устата широко отворена.

Покажи 1 - 10 от 10 елемента
Покажи 1 - 10 от 10 елемента

Разширителите на устата, известни също като стоматологични гегове, са BDSM устройства, които отварят устата и не позволяват на потребителя да говори или да затваря устата. Те често се използват в BDSM сценариите, за да създадат усещане за беззащитност и подчинение или за да се заиграят с идеята да бъдат заглушени или да бъдат направени достъпни за орален секс.

Има различни видове разпъвачи за уста и гегове, всеки със свой дизайн и предназначение. Някои от най-разпространените модели са:

  • Топчест гег: Това е най-разпространеният вид гег. Те се състоят от част с форма на топка, която се поставя в устата и обикновено се държи на място с помощта на каишка, която обикаля около главата. Топката може да бъде изработена от различни материали, като гума, силикон или метал.
  • Клещи с О-пръстен: Тези клетви са подобни на клетвите с топка, но вместо топка имат пръстеновидна част, която се поставя в устата. Често са изработени от метал или пластмаса и могат да се регулират до различни размери.
  • Кърлежи за захапване: Те са подобни на каишките за коне и обикновено са изработени от метал. Състоят се от U-образна част, която се вкарва в устата, и два ремъка, които се поставят около главата, за да държат гагата на място. Често се използват в сцени на игра с понита.
  • Паякообразен гел: Този вид гел има пръстен в средата и 4 ремъка, които се поставят около главата, за да създадат вид на паяжина. Често се използват в BDSM сцени, включващи връзване.
  • Кърпички за отворена уста: Използват се, за да държат устата отворена, така че ползвателят да може да бъде нахранен или да му бъдат поставени други неща в устата. Могат да бъдат изработени от различни материали и да имат различен дизайн, някои са надуваеми, други се регулират и т.н.


Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация, а безопасността е важен аспект. Преди да използвате какъвто и да е разпъвач за уста, трябва да го обсъдите с партньора си, да определите граници и да се споразумеете за безопасна дума. Също така е важно да сте наясно с рисковете, свързани с използването на разпръсквачи за уста, и винаги да имате начин да отстраните бързо разпръсквача за уста, ако е необходимо.