От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кърпичка за топка

Бюлетин

Кърпичка за топка 

Кълбовидните гелове често се използват за сценарии на доминиране и подчинение и могат да изглеждат малко страшни, ако никога преди не сте ги използвали. Но не се притеснявайте! Кърпичките са чудесен начин да изградите увереност, да покажете уязвимостта си и да се насладите на безопасното подчинение по време на BDSM сесия.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 15 елемента
Покажи 1 - 12 от 15 елемента

Защо да си купите кълбовиден геп?

Кълбовидният геп е инструмент за робство, който можете да използвате, за да държите устата на партньора си отворена. Въпреки че има много различни видове и форми, кълбовидният жаб е вероятно най-известният. Той се състои от малка пластмасова, гумена или силиконова топка, която се закрепва в устата с помощта на ремъци.

Клепачите често се използват за игри за доминиране и подчинение и могат да изглеждат малко страшни, ако никога преди не сте ги използвали. Но не се притеснявайте! Те са чудесен начин да изградите увереност, да покажете уязвимостта си и да изследвате подчинението в BDSM.

Ако доминирането/подчинението не е точно вашето нещо, топчестите гегове все още имат какво да предложат. Когато не можете да говорите, животинските ви инстинкти могат да вземат връх и да се съсредоточите върху усещанията, които изпитвате. Интересувате ли се от еротично унижение? Безпомощното слюноотделяне, което предизвикват сачмените уплътнители, може да бъде много ефективен начин да си поиграете с чувството си за срам.

Как се използва сачмен уплътнител

Поставете уплътнителя в устата си и позволете на себе си или на партньора си да регулира каишката за глава. Уверете се, че топката е здраво закрепена в устата ви, но че ремъците не са толкова стегнати, че да са болезнени или трудни за сваляне.

Не използвайте сачмен гег, ако имате настинка, инфекция на синусите или разстроен стомах. Също така е много важно никога да не оставяте човек със запушен устата сам!

Кърпичките за уплътняване на устата увеличават чувството на безпомощност, което подчиненият изпитва по време на играта, така че приятното преживяване зависи от доверието. Тъй като вече не сте в състояние да общувате вербално, трябва винаги да сте наясно как се чувства партньорът ви със запушен език. Непрекъснато проверявайте и следете за признаци на промяна или затруднено дишане.

Лицето с поставен език не е в състояние да използва Safeword да използва гега. Затова е важно предварително да се договорите за действие, което да покаже на партньора ви, че трябва да спре. Ако китките ви са вързани, можете да държите в ръката си малко звънче, което да позвъните, или предмет като ключ, който можете да пуснете или хвърлите, за да прекратите сеанса бързо.

Клепачите също така могат да причинят болки в челюстта, ако се впуснете направо в тях! Когато започвате да го използвате за първи път, използвайте езика само за кратко време, за да свикнете с усещането. Оттам нататък можете бавно да надграждате.

Изберете подходящия за вас жабурещ уред за уста

Важно е начинаещите да започнат с малък топчест жабурещ уред, който е лесен за регулиране.

Може да е от полза да изберете дишащ жабурещ уред, ако сте малко нервни.

Не сте почитатели на формата на топката? Тогава използвайте хапещ гег с форма на снафъл.

Ако вече имате малко повече опит в хапането, можете да опитате и с разпъвач за уста. Можете дори да използвате дилдо гег, за да се подчините напълно!

Съвети за начинаещи относно гегите с топка

Насладете се на света на господството и подчинението с гега с топка. Тези прости, но изключително ефективни аксесоари за робство са задължителна част от BDSM.

Отворете съзнанието (и устата си) за тези аксесоари за робство с нашето ръководство за сачми.

Какво е сачма?

Сачмата е вид аксесоар за робство, който се използва за запушване на устата на подчинения партньор по време на BDSM игра. Въпреки че има много различни видове гети, гетите с топка са най-популярни. Много двойки първоначално се плашат от гегите, но след като ги изпробват, често откриват, че те добавят вълнуващ щрих към играта на доминиране и подчинение.

Гегите с топка се предлагат в различни стилове и с различна степен на ограничение. Важно е да изберете подходящия за вас гег, тъй като някои са подходящи за начинаещи, докато други са по-подходящи за напреднали любители на BDSM.