От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Кърпичка за топка

Бюлетин

Кърпичка за топка 

Кълбовидните гелове често се използват за сценарии на доминиране и подчинение и могат да изглеждат малко страшни, ако никога преди не сте ги използвали. Но не се притеснявайте! Кърпичките са чудесен начин да изградите увереност, да покажете уязвимостта си и да се насладите на безопасното подчинение по време на BDSM сесия.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 15 елемента
Покажи 1 - 12 от 15 елемента

Защо да си купите кълбовиден жаб?

Кълбовидният жаб е инструмент за робство, който ви позволява да държите устата на партньора си отворена. Въпреки че има много различни видове и форми, кълбовидният жаб е вероятно най-известният. Той се състои от малка пластмасова, гумена или силиконова топка, която се закрепва в устата с ремъци.

Клепачите често се използват за игри за доминиране и подчинение и могат да изглеждат малко страшни, ако никога преди не сте ги използвали. Но не се притеснявайте! Те са чудесен начин да изградите увереност, да покажете уязвимостта си и да изследвате подчинението в BDSM.

Ако доминирането/подчинението не е точно вашето нещо, топчестите залъгалки все още имат какво да предложат. Ако не можете да говорите, животинските ви инстинкти могат да вземат връх и да се съсредоточите върху усещанията, които изпитвате. Интересувате ли се от еротично унижение? Безпомощното слюноотделяне, което предизвикват сачмите, може да бъде много ефективен начин да си поиграете с чувството си за срам.

Как се използва сачма

Поставете сачмата в устата си и позволете на себе си или на партньора си да регулира каишката за глава. Уверете се, че топката е здраво закрепена в устата ви, но че ремъците не са толкова стегнати, че да са болезнени или трудни за разхлабване.

Не използвайте сачмен гег, ако имате настинка, инфекция на синусите или разстроен стомах. Също така е много важно никога да не оставяте човек със запушен устата сам!

Кърпичките за уплътняване на устата увеличават чувството на безпомощност, което подчиненият изпитва по време на играта, така че приятното преживяване зависи от доверието. Тъй като вече не можете да общувате вербално, трябва винаги да сте наясно как се чувства партньорът ви с кляпа. Продължавайте да проверявате и да наблюдавате за признаци на промяна или затруднено дишане.

Заглушеният човек не е в състояние да използва безопасна дума. Ето защо е важно предварително да се договорите за действие, което ще покаже на партньора ви, че трябва да спре. Ако китките ви са вързани, можете да държите в ръката си малко звънче, което да позвъните, или предмет като ключ, който можете да пуснете или хвърлите, за да прекратите сеанса бързо.

Клепачите също така могат да причинят болки в челюстта, ако преминете направо към пълното! Когато започвате за първи път, използвайте запушалката само за кратко време, за да свикнете с усещането. Оттам нататък можете бавно да увеличавате.

Избор на подходящия за вас жабкард за уста

За начинаещите е важно да започнат с малък топчест жабкард, който е лесен за регулиране.

Може да е от полза да изберете дишащ жабкард, ако сте малко нервни.

Не сте почитатели на формата на топката? Тогава използвайте хапещ гег с форма на снафла.

Ако имате малко повече опит с хапането, можете да опитате и с разпъвач за уста. Можете дори да използвате дилдо гег, за да се подчините напълно!

Съвети за начинаещи относно топчестите гегове

Насладете се на свят на господство и подчинение с топчест гег. Тези прости, но изключително ефективни аксесоари за робство са задължителна част от BDSM.

Отворете съзнанието (и устата си) за тези аксесоари за робство с нашето ръководство за сачми.

Какво е сачма?

Сачмата е вид аксесоар за робство, който се използва за запушване на устата на подчинения партньор по време на BDSM игра. Въпреки че има много различни видове гети, гетите с топка са най-популярни. Много двойки първоначално се плашат от гегите, но след като ги изпробват, често откриват, че те добавят вълнуващ щрих към играта на доминиране и подчинение.

Гегите с топка се предлагат в различни стилове и с различна степен на обвързване. Важно е да изберете подходящия за вас гег, тъй като някои са подходящи за начинаещи, докато други са по-подходящи за напреднали любители на BDSM.