От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анален лубрикант

Бюлетин

Анален лубрикант 

С тези съвременни анални лубриканти можете да избегнете болката по време на анален секс. Нашият анален лубрикант има специални свойства, които правят аналния секс още по-забавен.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 27 елемента
Покажи 1 - 12 от 27 елемента

Аналната смазка е необходима, за да правите анален секс спокойно и без особена болка. Аналният секс без специален анален лубрикант е възможен, но може да бъде изключително болезнен. Нашите анални лубриканти помагат на двойките да се наслаждават повече на аналния секс.

За разлика от вагината, анусът не произвежда естествена влага, която е важна за правенето на секс. За тази цел има анални лубриканти, които могат да се използват за нанасяне на влага в ануса, за да направят аналния секс възможен. След това няма значение дали се използва презерватив или не, защото с анален лубрикант-гел сексуалният контакт обикновено е възможен без никакви проблеми. Аналният лубрикант прави аналния секс съвсем по-спокоен и лесен. Ето защо е силно препоръчително да се използва такъв анален лубрикант, особено като начинаещ или неопитен човек.

Възможно ли е да правите анален секс без анален лубрикант?

Анален секс без анален лубрикант по принцип е възможен, но особено за неопитните двойки може да бъде много болезнен и неудобен. Когато правите анален секс без анален лубрикант, се нуждаете от търпение и известна подготовка. Не е възможно директно да проникнете анално в жена или мъж, без тя или той да почувства болка. Мускулът на сфинктера трябва да се разшири с пръсти, за да е по-лесно да се проникне анално.

Butt plug , ако има такъв, също може да бъде полезен. За целта анусът трябва да се навлажни със слюнка, така че проникването да е възможно без особена болка. Като цяло, аналният секс без анален лубрикант е напълно възможен, но не се препоръчва, защото особено при неопитни двойки може да причини много болка, което прави секса неудобен и неприятен.

Каква е разликата с нормалния лубрикант?

Различни производители по света, включително MEO, са разработили специални анални лубриканти за анален секс, които са точно съобразени с нуждите на любителите на анален секс. При тези анални лубриканти е обърнато специално внимание на това образуваният смазочен филм да е много плътен и плъзгащите свойства да са дълготрайни, така че да се гарантира продължително забавление по време на анален секс.

Междувременно на пазара се предлагат и анални лубриканти със съставки като лидокаин. Тази активна съставка има анестезиращ ефект и противодейства на болката. Специален продукт за анален секс не е абсолютно необходим. Най-добрият начин да разберете е да тествате дали анален лубрикант с активни съставки като лидокаин или обикновен анален лубрикант ви подхожда повече.

Какво количество анален лубрикант трябва да използвам за анален секс?

В този случай няма общо правило. Някои двойки предпочитат, когато има само малко количество анален лубрикант - други наистина харесват усещането, когато е изключително влажно поради много анален лубрикант. Между другото, има значение дали използвате анален лубрикант на водна или силиконова основа. С анален лубрикант на силиконова основа трябва да използвате много по-малко, отколкото с анален лубрикант на водна основа.

В крайна сметка е важно да се чувствате комфортно по време на анален секс, независимо колко анален лубрикант използвате. Въпрос на вкус е дали да използвате малко или много анален лубрикант по време на анален секс. Ако се съмнявате, трябва да използвате малко повече, защото тогава сте на сигурно място, що се отнася до болката. След това можете да използвате по-малко следващия път, ако за вас е било твърде много анален лубрикант. Много двойки просто променят количеството анален лубрикант, което използват, което им дава голямо разнообразие в аналния секс.

Какво прави добрия анален лубрикант добър?

Добриятанален лубрикант се характеризира преди всичко с това, че е голям помощник по време на анален секс. Той трябва да улеснява проникването и да прави секса приятен и безболезнен за двойката. Друга характеристика на добрия анален лубрикант е неговата дълготрайна лубрикация, т.е. лубрикантът да поддържа ануса влажен за по-дълъг период от време.

При по-лошите анални лубриканти влагата не се задържа дълго и трябва да продължавате да нанасяте анален лубрикант отново и отново. Висококачественият лубрикант не предизвиква сърбеж и не мирише неприятно. Аналните лубриканти от MEO са перфектният избор. В най-добрия случай анален лубрикант за анален секс е без вкус и мирис. Когато купувате анален лубрикант, винаги трябва да обръщате внимание на отзивите, така че да получите добър лубриканти да не се налага да се притеснявате от лошо качество. Висококачественият анален лубрикант обикновено струва повече от по-малко качествения анален лубрикант, но особено за анален секс той трябва да си заслужава парите за вас.

Подходящ ли е аналният лубрикант и за вагинален секс?

По принцип аналните лубриканти са подходящи и за вагинален секс. Съществуват много гелове, които са подходящи и за двете. Разликата между различните лубриканти се състои основно в стойността на pH. Някои анални лубриканти съдържат специални вещества, които са болкоуспокояващи и обезболяващи. Тези гелове не са необходими за вагинален полов акт.

Най-добре е да разгледате онлайн магазина на MEO и да се запознаете с цялата гама от различни анални лубриканти, защото там са представени и обяснени всички анални лубриканти. Нищо обаче не ви пречи да използвате анален лубрикант и за вагинален полов акт. Най-важното е да се чувствате добре, да се забавлявате по време на секс и просто да му се наслаждавате. Между другото, имаме и широка гама от blowjob спрейове и дори иновативен deep throat спрей!