От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Обвързване

Бюлетин

Обвързване 

MEO's Bondage Shop е онлайн магазин, специализиран в разнообразни BDSM продукти от 1997 г. насам, предназначен за хора, които се интересуват от робство и други разновидности на BDSM. Нашият магазин за бондаж разполага с голям избор от продукти като оборудване за бондаж, ограничители, камшици, floggerфетиш облекло, секс играчки и аксесоари за вси...

MEO's Bondage Shop е онлайн магазин, специализиран в разнообразни BDSM продукти от 1997 г. насам, предназначен за хора, които се интересуват от робство и други разновидности на BDSM. Нашият магазин за бондаж разполага с голям избор от продукти като оборудване за бондаж, ограничители, камшици, floggerфетиш облекло, секс играчки и аксесоари за всички нива на опит.

Още

Подкатегории

 • MEO: Вашият универсален магазин за висококачествени кожени и неопренови белезници! Търсите ли перфектните белезници за вашите BDSM сесии? Тогава MEO е точното място за вас! Ние сме вашият надежден магазин за бондаж за висококачествени белезници, изработени от кожа, неопрен или стомана.

 • Насладете се на пълната загуба на контрол в робството с перфектно изработените кожени, неопренови или стоманени маншети за глезените. Нашите маншети за глезените са удобни, издръжливи и дълготрайни. Заключващите маншети за глезените могат да бъдат ефективен начин да се насладите на вълнуващи и интимни BDSM преживявания. Те могат да помогнат на партньорите да изследват желанията и границите си и да създадат по-дълбока връзка чрез споделени преживявания на доверие и уязвимост.

 • Нашийникът на BDSM символизира абсолютното подчинение в BDSM връзката. Предлагаме многобройни BDSM нашийници, изработени от кожа, неопрен и стомана. Отпуснете се и се насладете на загубата на контрол в робството с BDSM нашийник с перфектно прилягане, изработен от кожа, неопрен или стомана. Нашите BDSM нашийници са удобни, издръжливи и дълготрайни. Заключващите се BDSM нашийници могат да бъдат чудесен начин да направите вълнуващите и интимни BDSM преживявания още по-интензивни.

 • BDSM каишките са съществена част от робството и робското изкуство. Те се използват за връзване и контрол на партньора и за осигуряване на разнообразни чувствени преживявания.

 • Окачването може да създаде повече интимност между вас, защото изисква много доверие, за да бъдете вързани и да се откажете от контрола върху собственото си тяло. Но когато сте напълно вързани, се освобождава вълнуващ коктейл от адреналин и ендорфини. И, разбира се, феноменалният оргазъм по време на обвързване със суспензия не е нещо, за което трябва да се кихне. Тук, в MEO, ще намерите всички продукти, от които се нуждаете за окачване.

 • Регулируемият разпъвач е изключително практичен аксесоар в робството, който не позволява на подчинения партньор да свие краката си или да свие ръцете си. Вързан по този начин, партньорът ви е абсолютно на ваша милост и анусът или вагината, пенисът и тестисите или зърната са оптимално достъпни без съпротива. В MEO ще намерите широка гама от разпъващи пръти...

 • Онлайн магазинът BDSM на MEO е един от водещите световни магазини за висококачествени средства за задържане от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни белезници, белезници за глезените, геги, колани, превръзки за очи и маски от кожа, неопрен и други иновативни материали, както и уникални средства за задържане и аксесоари за робство, които няма да намерите никъде другаде.

 • Ако търсите ексклузивен кожен колан за робство, сте попаднали на правилното място! Всеки, който се потопи във вълнуващия свят на BDSM и робството, бързо ще разбере колко незаменими са тези BDSM колани. Коланите за робство са важна част от BDSM практиките, а предпочитанията са толкова разнообразни, колкото и самите приложения.

 • Сесията по робство не може да бъде пълна без тази многофункционална лента. Нашата лента за робство може да се използва за запушване на устата или връзване, например. Използвайте въображението си, за да откриете безкрайни възможности! Лентата за робство на MEO не е лепкава, така че можете да я използвате по цялото си тяло за BDSM, без да се страхувате, че ще си изтръгнете косата, когато премахнете лентата.

 • Позволете ни да ви вържем. Въже за връзване в много цветове и качества.

 • Обогатете сесията си по робство с тези прекрасни BDSM аксесоари, които ще ви потопят в очарованието на традиционното японско робство Шибари по много специален начин. Тук, в MEO, ще намерите широка гама от продукти, необходими за шибари кабала. В другите категории на нашия онлайн магазин за бондаж ще намерите също така въжета за бондаж, кожени белезници за ръце и крака и други аксесоари за бондаж.

 • Поръчайте оригинални полицейски белезници и стоманени белезници онлайн и дискретно! Произведени в Германия, от Clejuso и други марки. Голям избор на ниски цени.

 • MEO е специалист по робство и BDSM. Белезници за крака от Clejuso и други марки в голям избор.

 • За интензивно преживяване: надуваеми ограничители , вакуумно легло, надуваеми маски.

 • Практични аксесоари за обвързване, които помагат при връзването.

 • Открийте света на самообвързването с MEO, вашият най-добър магазин за самообвързване, който се характеризира с голям избор и изключително качество. Потопете се в богатата гама на магазина за самообвързване MEO, където ще намерите всичко, което сърцето ви желае - от класически ограничители до иновативни приспособления за самообвързване.

 • MEOBOND - Електронното заключване на времето за любителите на самообвързването и BDSM!

  С MEOBOND разполагате с най-доброто средство за вашата сесия на самообвързване или BDSM игри без партньор. Нашето електронно заключване на времето ви позволява да планирате и контролирате собствената си сесия, за да можете да се отдадете напълно.

 • Bondage Bearz Плюшени мечета - BDSM вдъхновени плюшени играчки

 • Онлайн магазинът за BDSM и болничен секс MEO е един от водещите световни доставчици на висококачествени психиатрични ограничители и болнични белезници от 1997 г. насам. Произвеждаме разнообразни болнични белезници, като белезници за ръце, геги, колани за глава, превръзки за очи и други аксесоари от кожа, неопрен и други иновативни материали, както и уникални средства за задържане на пациенти, които няма да намерите никъде другаде.

MEO's Bondage Shop е онлайн магазин, специализиран в широка гама от BDSM продукти от 1997 г. насам, предназначен за хора, които се интересуват от робство и други разновидности на BDSM. Нашият магазин за бондаж разполага с голям избор от продукти, като например оборудване за бондаж, ограничители, полицейски белезници, камшици, floggerнашият магазин за бондаж предлага голям избор от продукти, като кожени маски за бондаж, неопренови и латексови маски, фетиш облекло, латексови вакуумни легла, тапи или вибратори и аксесоари за бондаж за всички нива на опит.

Нашият магазин за бондаж предлага различни видове ограничители, като кожени белезници, белезници за ръце и глезени с времеви заключващи механизми, кожени и неопренови белезници за глезени, въжета за бондаж, вериги и разпъващи пръти за бондаж, изработени от материали като кожа, гума, метал и найлон. Също така продаваме най-добрите кълбовидни гащи, BDSM газови маски, белезници за ръце и глезени за окачване, продукти за шибари и лента за робство, която се залепва за себе си, но не и за кожата, което я прави идеална за бързо и лесно робство. Предлагаме и BDSM нашийници и каишки Skaven, които често се използват в BDSM или като символ на подчинение human pup Play или като символ на подчинение в отношенията между роб и господар (доминиращ/покорен). Разбира се, в нашия магазин за бондаж ще намерите и колани за глава, заключващи се белезници в психиатричен стил, както и всичко за самообвързване и, разбира се, известната електронна ключалка за пръсти MEObond.

Средства за въздействие при пошляпване като flogger и камшици, бастуни, както и paddle също са популярни артикули, продавани в нашия магазин. Тези продукти са изработени от материали като кожа, гума, силикон или дърво. Предлагаме и по-специализирани артикули като скоби за зърна и смукачи за зърна, устройства за електростимулация и широка гама от колани за целомъдрие.

Фетиш облеклото е друг основен продукт, предлаган в магазина за бондаж на MEO. То включва артикули като корсети, кожени и неопренови сбруи, латексови дрехи, кожени костюми, сбруи и фетиш обувки. Предлагаме и специални облекла като екипировка за игра с понита, гумени костюми и много други.

Секс играчките също са често срещан продукт в магазина за бондаж на MEO. Те включват машини за чукане от MEO и машини от Hismith, вибратори, любовни люлки, вибратори, тапи за дупе и впечатляващо големи анални мъниста, изработени от материали като силикон, стъкло и метал. За да допълни продуктовата си гама, MEO предлага и специални секс играчки като пенис тапи, пенис дилататори, спекулуми и продукти за електростимулация. Асортиментът ни се допълва от BDSM мебели като професионални кръстове на Свети Андрей, клетки за робство и разнообразие от slings.

Клиентите на магазина за робство MEO идват от най-различни среди и имат различни нива на опит в BDSM и извратената игра. Някои от клиентите са начинаещи, които искат да изследват за първи път своите извивки, докато други са опитни играчи, които търсят нови и специализирани BDSM продукти. Много от нашите клиенти изпитват чувство за принадлежност към общността LGBTQ+, тъй като BDSM и извратените игри имат дълга традиция в тази общност. Нашият магазин за бондаж е насочен и към хора, които се идентифицират като част от фетиш общността, или към такива, които искат да изследват своя фетиш по безопасен и консенсусен начин.

MEO е един от водещите доставчици на продукти за бондаж и BDSM. Бондажи, белезници, BDSM артикули, странна еротика. Ако трябва да обобщим, магазинът за бондаж на MEO предлага широка гама от продукти, насочени към играчите на BDSM и извращения. Тези продукти включват белезници за крака, комбинирани BDSM белезници, камшици, фетиш облекло, секс играчки, симпатичните Bondage Bearz и аксесоари за бондаж, изработени от различни материали.