От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Asslock

Бюлетин

Asslock 

Открийте несравнимата комбинация от по-силна ерекция и анална стимулация с нашите първокласни задници! Независимо дали сте начинаещ, който търси допълнителен тласък, или опитен ценител, търсещ нови усещания, гарантирано ще намерите перфектния в нашия магазин на Asslock. От класически силиконови асалони до асалони с вградени вибратори и надуваеми...

Открийте несравнимата комбинация от по-силна ерекция и анална стимулация с нашите първокласни задници! Независимо дали сте начинаещ, който търси допълнителен тласък, или опитен ценител, търсещ нови усещания, гарантирано ще намерите перфектния в нашия магазин на Asslock. От класически силиконови асалони до асалони с вградени вибратори и надуваеми асалони за максимално усещане - имаме всичко, от което се нуждаете, за да издигнете интимните си моменти на следващото ниво.

Още
12
на страница
Покажи 13 - 23 от 23 елемента
Покажи 13 - 23 от 23 елемента

Задните ключалки са комбинация от анален щепсел и пръстен за петел, които могат да осигурят интензивни усещания. Името "Asslock" е комбинация от английските думи за дупе и ключалка и описва доста точно основното функциониране на тази секс играчка за мъже. Аналната тапа се поставя в ануса, а пръстенът за пенис се поставя около ствола на пениса и/или тестисите. По този начин в една секс играчка се комбинират два стимулиращи елемента, които едновременно засилват ерекцията и увеличават аналната наслада.

В онлайн магазина на MEO има разнообразие от продукти Asslock, които се различават по размер, форма, материал и допълнителни функции. Ето някои примери:

Класическият Asslock се състои от обикновен пръстен, изработен от силикон или метал, който е свързан чрез шина със също толкова обикновен анален щепсел. Тези модели често са много здрави и могат да се използват както от начинаещи, така и от опитни потребители.

Вибриращият Asslock: Някои анални пръстени имат вибратори, вградени в аналната тапа, които могат да увеличат аналната наслада. Тези модели често могат да се управляват чрез дистанционно управление или приложение за смартфон и предлагат разнообразни модели и интензивност на вибрациите.

Надуваемият Asslock: При тези асалони аналната запушалка може да се надува, за да се постигне по-голям диаметър. Това дава възможност за индивидуално регулиране на размера и може да доведе до по-интензивни усещания.

Метален асалок : Тези модели са изработени от метал и затова предлагат много по-различно усещане от силиконовите си аналози. Те често са и по-тежки, което може да доведе до допълнителна стимулация

Asslock със стимулатор на простатата: Някои модели имат специална форма, която може да стимулира простатата, когато аналната тапа е поставена. Този тип Asslock може да бъде особено интересен за мъжете, които харесват стимулиращия ефект върху простатата.

Както при всички секс играчки, важно е да се обърне внимание на хигиената и безопасността при използването на аналгетици. Наред с други неща, това означава, че Asslock трябва да се почистват старателно преди и след употреба и че винаги трябва да се използва подходящ лубрикант.