От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анално разтягане

Бюлетин

Анално разтягане 

Аналният стречинг е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се практикува самостоятелно, но разбира се, и с партньор. Съществуват различни техники и инструменти за начинаещи и професионалисти, за да се насладят максимално на аналната стимулация и аналното разтягане и да постигнат задоволителни резултати:

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 82 елемента
Покажи 1 - 12 от 82 елемента

Анален стречинг и анален стречинг: продукти за начинаещи и напреднали потребители

 

Аналното разтягане е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се практикува самостоятелно, но, разбира се, и с партньор. За начинаещите и професионалистите има различни техники и инструменти за максимално стимулиране на аналната стимулация и аналното разтягане и постигане на задоволителни резултати:

 

Клиентите на MEO описват оргазма си по време на анално разтягане като особено интензивен. Причината за това са многобройните нервни окончания, разположени в ануса. За много мъже и жени е достатъчна обикновена стимулация чрез докосване на ануса, други искат да изпитат тези усещания още по-интензивно и започват с анално разтягане. Разтягането на сфинктерния мускул може да бъде забавно самостоятелно или по време на секс. Днес MEO обяснява как начинаещите и напредналите в секса могат да получат максимално удоволствие от аналното разтягане. Също така ви представяме всичко, което трябва да знаете за аналното разтягане.

 

Анално разтягане: подготовка за екстремни усещания

 

Разтягането на ануса или на сфинктерния мускул, т.е. аналната дилатация, изисква задълбочена подготовка. Без нея аналното разтягане става неприятно до болезнено и се увеличава рискът от инфекция. Но подготовката има смисъл не само от хигиенни съображения - тя ви подготвя за аналната стимулация и осигурява отпуснат сфинктер.

 

Хигиенно почистване на ануса преди анално разширяване

 

Почистването на ануса е особено важно по време на аналната дилатация. То осигурява хигиена и увеличава фактора на доброто усещане, когато представяте ануса си на партньора. Най-добрият начин за почистване на ануса е с един от нашите анални душове. Такава душ глава може да бъде прикрепена директно към маркуча за душ. Начинаещите трябва да се уверят, че душ-главата е възможно най-тънка, за да свикне нетренираният сфинктерен мускул с разтягането. Професионалистите могат да изберат нашите по-големи модели анални душове - те обикновено разбират това като първото предварително разтягане преди същинското анално разтягане.

 

Подгответе важни инструменти за анално разтягане

 

Особено важно е да разполагате с добър лубрикант за анално разтягане - независимо дали сте начинаещ, или професионалист. Рискът от нараняване при неизползване на влага е просто твърде голям. Добрият анален лубрикант остава влажен за дълго време. Лубрикант на силиконова основа като FuckSlut на MEO ® е идеален. Но моля, бъдете внимателни: Ако става въпрос за вибратори или тапи, изработени от силикон, латекс или TPE, се препоръчва да използвате лубрикант на водна основа като Aquameo, защото в противен случай висококачествените материали ще станат порести. Ако не можете да се отпуснете правилно, използвайте лубрикант с упойка, като например нашия спрей EXTREMEO. Това прави проникването в ануса особено лесно.

 

В допълнение към лубриканта, други помощни средства също могат да бъдат много полезни. Например дръжте под ръка подходящи анални играчки, като анален вибратор или анални топчета, или използвайте нашите практични латексови ръкавици, когато се налага да използвате пръстите си. Ако искате да преминете към анален секс след аналната дилатация, презервативите също могат да бъдат полезни.

 

Това ръководство ще ви помогне да постигнете дълготрайни резултати с аналната дилатация

 

Аналната дилатация е специална, изключително вълнуваща сексуална практика, която може да се изпълнява самостоятелно или с партньор. Съществуват различни техники и инструменти за начинаещи и професионалисти, за да се насладят максимално на аналната стимулация и аналното разтягане и да постигнат задоволителни резултати:

 

Анално разтягане за начинаещи

 

Тези, които вече знаят малко за секс играчките, рано или късно ще се сблъскат с нашите "много специални" анални играчки. Чувственият стимул на аналното разпускане обикновено е свързан с първоначално преодоляване. За начинаещите в областта на аналното разтягане е най-добре да започнат сами и отпуснати с нашите Ass Grommet в размер XS или нашия малък пръстен за анално разтягане и постепенно да си проправят път в света на аналното разтягане.

 

Анално разтягане - разтягане на ануса самостоятелно или с партньор

 

Ако искате да разтегнете ануса си за първи път, най-добре е да го направите сами по време на мастурбация. Това е единственият начин да разберете дали аналното разтягане и аналният секс изобщо са опция за вас. Ако сте напълно отпуснати, използвайте лубрикант EZ2FUCK от MEO ® и бавно започнете да масажирате около ануса. Ако това е приятно, можете първо да проникнете в ануса с пръст. За следващите анални игри можете да бъдете по-смели и да използвате втори пръст или малък пръст за анално разтягане butt plug за анално разтягане.

 

След като всеки от партньорите се е насладил на самостоятелното анално разтягане, можете да играете заедно и да откриете много вълнуващи неща. Разбирането е много важно тук, защото и двамата вече знаете какво ви харесва и трябва да го предадете на партньора си. Двойките също така започват да се стимулират взаимно с масажи и пръст, преди аналните секс играчки и секс играчките за анално разтягане да влязат в любовната игра.

 

Съвети и играчки за анално разтягане

 

Играчки за анален секс за начинаещи в областта на аналното разтягане

 

Ако сте готови за играчки за анален секс, препоръчително е да започнете с малки играчки от MEO ®. Аналните тапи от нашата серия Analgeddon ® са особено подходящи за началото. Най-добре е първо да изберете силиконови анални тапи. Те са много приятни и меки. Интересни могат да бъдат и аналните тапи или вибратори, които могат да се надуват - така размерът може да се регулира оптимално според желанията ви. По-късно интересни стават аналните тапи, изработени от метал или стъкло. Постепенно анално разтягане може да се прави с по-големи модели и тапи с вибрация.

 

Анално разтягане и анален стречинг за напреднали потребители

 

Има няколко варианта, които дори професионалистите в областта на аналния стречинг могат да използват, за да подобрят още повече усещанията при анален стречинг. От една страна, има многобройни секс играчки и помощни средства, в които има всичко, а от друга страна, можете да опитате и нашия Ass Grommet или нашите пръстени за анално разтягане в по-големи размери. Колко далеч може да се разтегне анусът по време на анален стречинг, зависи от вашата собствена анатомия. Стига да е приятно, да не възникват проблеми и приключението да остане на преден план, няма нищо лошо в аналното разтягане с големи играчки.

 

Секс играчки за напреднало анално разтягане

 

Дилдо, анален щепсел, анални топчета - аналните секс играчки за анално разтягане се предлагат в много форми и размери. Ако анусът вече е разтегнат, можете да се насочите към по-големи играчки от MEO ®. Аналните топчета от неръждаема стомана с много топчета са тежки и оказват чудесен натиск. С всяка топка, която прониква в ануса, възбуждащото усещане се увеличава. Мъжете, които искат да изпитат стимулация на ануса, простатата, перинеума и топките, се насочват към съответните комбинации от нашата серия Alphamale. Опитните потребители също така обичат да разтягат ануса 24/7 през целия ден. За целта са подходящи по-големи анални тапи от нашата серия Analgeddon ®, които ви дават усещане за широко отворен анус през целия ден. За професионалистите аналните тапи с един отвор са особено подходящи. Те разтварят ануса настрани - партньорът има пълна видимост и може да стимулира с пръст, вибратор или вибратор. Могат да се поставят и различни течности. Тук бихме искали да споменем нашите особено популярни Ass Grommet трябва да бъдат споменати!

 

Какво трябва да имате предвид, когато разтягате ануса?

 

Анусът е много чувствителен отвор. Той е по-малко разтеглив от гениталиите и затова трябва да се третира внимателно и предпазливо.

 

Трябва да избягвате следните грешки при разтягане на ануса:

 

Моля, не използвайте сила, когато разтягате аналния сфинктер! Ако мускулът на сфинктера не е отпуснат, проникването едва ли ще е възможно. Ако сте прекалено груби, можете сериозно да нараните мускула на сфинктера и чревната лигавица. Затова: Винаги използвайте много лубрикант и разтягайте бавно!

 

Моля, използвайте само секс играчки! Ако в спалнята няма подходяща анална секс играчка, изкушаващо е да прибегнете до други предмети. В MEO съветваме да не го правите, тъй като тези предмети увеличават риска от нараняване и инфекция. Има и основателна причина, поради която на пазара има много анални играчки - те имат широко краче, т.нар. стопер. При други предмети и играчки съществува риск те да изчезнат в ануса.

 

Моля, не разтягайте ануса без лубрикант! Самият анус няма секрет, какъвто произвеждат вагината и пенисът, за по-добро смазване. Ето защо е важно да се осигури влага под формата на анални лубриканти. Без лубрикант аналната дилатация е изключително неудобна и може да причини болка.

 

Аналното разтягане е изключително възбуждаща сексуална практика. Подготовката изисква известно внимание, а по време на разтягането е необходима достатъчна предпазливост, за да не се пренапрегне сфинктерният мускул. Ние от MEO, онлайн магазина за анален стречинг, ви съветваме да подходите към темата за анален стречинг с внимание и съпричастност - удоволствие е да продължавате да откривате нещо ново в областта на аналния стречинг, а не да сте опитали всичко веднага след първия път. Напредвайте бавно и внимателно - тогава ще обикнете аналната дилатация!