От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални тапи

Бюлетин

Анални тапи 

Наслаждавайте се на анални оргазми, самостоятелно или като двойка с анална тапа. Изпитайте великолепни усещания, каквито никога досега не сте изпитвали, с butt plug дълбоко във вас.

12
на страница
Покажи 49 - 60 от 264 елемента
Покажи 49 - 60 от 264 елемента

Какво всъщност представлява butt plug или анален щепсел?

 

Какво представлява аналната тапа? Аналната тапа (също: анален щепсел, butt plug или анален щепсел) е вид вибратор, който е предназначен за анална употреба. С други думи, анален вибратор. За тази цел butt plug е заоблен в единия си край и има конусовидна форма за по-лесно вкарване. Освен това другият край е достатъчно дебел, за да задържи аналната тапа на място и да предотврати случайното ѝ поставяне докрай. Аналните тапи се предлагат в нашия онлайн магазин в безброй форми, цветове и материали! Анален тапицер с вибрация или butt plug без вибрация се използват или за чиста стимулация, или за подготовка за анален полов акт. Аналният щепсел с вибрация често се използва самостоятелно по време на солов секс. Особено популярни са аналните тапи, изработени от еластични материали като желе или силикон. Задните тапи се предлагат в различни размери. Започнете с по-малък размер и с течение на времето увеличавайте размера в зависимост от това колко ви харесва. Тук можете директно butt plug да си поръчате директно. А butt plug е подходящ както за жени, така и за хомосексуални и хетеросексуални мъже, с други думи, за всеки, който е любопитен.

 

Задните тапи принадлежат към Top 10 секс играчки в еротичния бизнес за поръчки по пощата

 

butt plug особено добри са за подготовка за безболезнен анален полов акт. Те се поставят с малко лубрикант или смазка и след това се оставят на място, за да се отпуснат и разтегнат ректалните мускули. Усещането да бъдеш така напълно изпълнен с butt plug доставя удоволствие на всеки мъж и жена.

 

Как да използваме butt plug правилно?

 

А butt plug не само нежно разтяга ануса, но и стимулира чувствителните му нервни окончания. За да поставите аналната тапа безболезнено, първо трябва да намокрите тапата и ануса си с лубрикант, например Aquameo. Нашият спрей за ректално отпускане Extremeo подпомага безболезненото поставяне. Начинът на поставяне на аналната секс играчка, разбира се, зависи от вас. Има обаче три позиции, които могат да улеснят поставянето на тапата. Или се наведете напред на четири крака, така че партньорът ви да може да вкара butt plug в устата ви. Поставете възглавница или ASS UP любовна възглавница под дупето си, легнете по гръб и разтворете крака, или клякайте над тапата и я оставете да се плъзне. Бързо ще забележите коя от трите позиции е най-подходяща за поставяне на анален щепсел.

 

Как се прави секс с анална тапа?

 

Много жени и мъже смятат, че е особено възбуждащо да бъдат напълно "напълнени" с анална тапа. Тя може да бъде поставена известно време преди секс и по този начин да осигури изключителна стимулация по време на предварителната игра. Можете да носите butt plug (в зависимост от това дали е малък butt plug, голям butt plug или много голям butt plug) за период от 30 минути до няколко часа без никакви проблеми.

 

butt plug поръчка за разтягане - граничен опит с butt plug

 

Тапата е прекрасна секс играчка, която е отлична и за анално разтягане. Всяка жена и всеки мъж наистина трябва да изпробват тапа за разтягане в butt plug. Ние предлагаме анални тапи за разтягане в много дизайни, размери и материали. Можете дори да изберете butt plug с отвор за дълбоки прониквания. Просто изпробвайте нашите анални пръстени за разтягане или нашата успешна анална тапа за разтягане Ass Grommet.

 

butt plug Магазин - купувайте анални тапи онлайн

 

Поръчайте онлайн butt plug. Тук, в нашия секс магазин, ще намерите голям избор. Доставяме по-голямата част от нашите тапи и анални свещи в рамките на 1 до 2 дни, дискретно и сигурно опаковани.

 

Задната запушалка: Как работи сексът с анална запушалка

 

За да се засили оргазмът чрез butt plug, аналната секс играчка се предлага и с вградена вибрация .

 

butt plug за начинаещи ...

 

Анален щепсел за начинаещи ? Нищо не може да бъде по-лесно! Разполагаме с голям избор - от модела много малък butt plug за първи път до комплектаbutt plug , с който можете да се обучите за анален секс, или големи тапи.

 

или пък предпочитате наистина голям butt plug или анален щепсел ...

 

Един наистина голям butt plug е предизвикателство. Но в MEO наистина ще намерите всичко, което ще ви помогне да осъществите тази мечта.

 

butt plug за мъже ...

 

Особено мъжете преживяват аналния секс като особено интензивен чрез целенасочена стимулация на простатата. За тази цел MEO предлага и разнообразни секс играчки за стимулиране на простатата. Задните тапи също могат да бъдат оформени по такъв начин, че специалните форми да действат директно върху простатата и да водят до така наречените "безконтактни оргазми". Иначе аналните тапи са популярни и за чиста анална стимулация (дори за дълго време). Те могат също така да стимулират P-точката на мъжа по време на любовната игра и по този начин да осигурят много, много твърда и дълготрайна ерекция!

 

И дори това: Заключващ се butt plug с ключалка

 

Заключваща се анална тапа със заключване или дори butt plug с електронно заключване за време MEOBOND ви позволява да изживеете фантазиите си за анално целомъдрие. Ако искате да изпробвате заключващ се анален щепсел за робство или BDSM, нашият ANAL MASTER ще бъде идеалният избор за вас.

 

Съвети и трикове за анални играчки

 

Важен съвет, за да превърнете аналните играчки, тапите и аналния секс в положително преживяване, е времето, релаксацията и нашият брилянтенанален деконгестант спрей EXTREMEO!

 

Секс с тапи или добри алтернативи на аналните тапи за мъже

 

Просто опитайте двоен вибратор за особено интензивно проникване или така наречената тапа за простата (също анален тапа за мъже), или нашите висококачествени варианти на тапа за дупе: Метален анален щепсел или анален щепсел от неръждаема стомана. Ако не сте сигурни дали се нуждаете от голям или малък анален секс щепсел, препоръчваме нашия комплект анални щепсели на ниска начална цена в нашия магазин за анални щепсели . Разбира се, чудесна алтернатива може да бъде надуваем анален щепсел на butt plug. Можете сами да решите кой размер е идеален за вас. Сами можете да решите кой размер е идеален за вас.