От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Дилда

Бюлетин

Дилда 

Класически вибратори, малки вибратори, анални вибратори, големи вибратори, XXL вибратори, вибратори за животни и много други за безкомпромисно удоволствие.

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 173 елемента
Покажи 13 - 24 от 173 елемента

Какво точно е вибратор?

 

Дилдото е подобна на фалос секс играчка, която жените и мъжете могат да използват, за да проникнат в себе си или в партньора си. Няма значение какъв е полът или сексуалната ви ориентация. Дилдото може да се използва от всеки, независимо от сексуалните ви предпочитания. Дилдото е за всички! Освен това тази секс играчка може да се използва в най-различни ситуации. Например, вибраторът е идеален за прелюдия с партньора ви. Дилдото е много популярно и за мастурбация! Благодарение на различните видове и размери в нашия асортимент можете бързо и лесно да откриете подходящия вибратор за вас!

 

Как да използвате вибратор?

 

Поставете вибратора и го движете напред-назад. Вие сами контролирате скоростта. Независимо от размера на вибратора и материала, препоръчваме да използвате лубрикант. По този начин проникването е по-гладко и рискът от дразнене и инфекция е по-малък.

 

Как работи вибраторът?

 

Дилдото е проектирано изцяло според вашата собствена скорост. За разлика от вибратора, тази секс играчка не работи автоматично. Така че вие контролирате скоростта, с която движите вибратора напред-назад, за да се стимулирате със собствено темпо! Някои вибратори имат вендуза, за да можете лесно да ги използвате с каишка. Например прикрепете вибратора си към стената или пода, поставете го и се стимулирайте до интензивна кулминация!

 

Какви вибратори има?

 

Нека първо разгледаме вибраторите, изработени от различни материали. Дилдата, изработени от силикон, са много меки и особено подходящи за начинаещи. Дилдата, изработени от по-твърд материал като стъкло или неръждаема стомана, са идеални за опитни потребители. Дилдата, изработени от стъкло и метал, могат също така лесно да се нагряват или охлаждат. Как точно работи? Можете да задържите дилдото за кратко под топла или студена вода и материалът автоматично да приеме температурата. По този начин можете да загреете вибратора за по-реалистично усещане, докато студеният вариант осигурява изненадващ ефект на изтръпване на кожата.

 

Освен по материала, дилдата се различават и по вида на стимулацията. Дилдата за G-точката обикновено имат малко по-извит вал, за да може точката на удоволствие да бъде достигната по-добре. Същото се отнася и за вибраторите за простатата и аналните вибратори. Когато купувате анални вибратори, уверете се, че те имат по-широка основа или дръжка, за да не могат да проникнат твърде дълбоко в ануса. Друга категория са мини дилдата, които са идеални за пътуване или за начинаещи благодарение на компактния си размер.

 

  1. Много специална категория са така наречените партньорски вибратори, страпон вибратори или двойни вибратори. Двойните вибратори са предназначени предимно за двойки, които искат да бъдат проникнати вагинално и анално едновременно. Дилдата са по-дълги от обичайното и имат два края за поставяне, така че и двамата партньори да могат да използват вибратора едновременно. Дилдото с каишка, от друга страна, обикновено е прикрепено към каишка, която се поставя около бедрата. Това позволява на двойките да се задоволяват взаимно анално и вагинално. Това се отнася както за хомосексуални, така и за хетеросексуални двойки.
  2. Реалистичен вибратор: Този вибратор има формата, цвета и външния вид на истински пенис. Често дизайнът включва дори вени и скротум! Както подсказва името, проникването се усеща като при истински мъж.
  3. Голям вибратор: Почитатели ли сте на прекалено големите размери? Тогава голямото дилдо е точно за вас!
    Малко дилдо: За много мъже и жени малкото дилдо е точното нещо за стимулиране на чувствителните зони. Този вибратор е толкова компактен, че можете да го вземете навсякъде.
  4. Особено универсален е вибраторът с каишка. Няма значение дали сте хетеросексуална двойка или гей, лесбийка или бисексуална двойка, защото пегингът е за всички.
  5. Кухият страп-он: Кухият страп-он е особено подходящ за мъже. Мъжът може да постави пениса си в кухия вибратор, за да проникне в жената. Например, ако има проблеми с ерекцията или иска по-голям пенис за нощно излизане.
  6. Коланът без презрамки е колан, в който жената може да постави единия край на вибратора. Другият край се използва за проникване в мъжа или жената.
  7. Strap-on със засмукваща чашка: Strap-on със засмукваща чашка е идеален за лесно и без пръстен прикрепване на вибратора към колан. Благодарение на вендузата той остава на мястото си без никакви проблеми.
  8. Двоен страп-он: С двойния страп-он партньорката може да бъде проникната вагинално и анално с един вибратор. Съществуват каишки с два или три вибратора.
  9. Колан с каишка: Коланът с каишка е подходящ както за мъже, така и за жени. Към колана може да се прикрепи strap-on вибратор или друга приставка по ваш избор, за да проникнете в партньора си.
  10. Дилда XXL: Дилдо XXL е подходящо за всички, които копнеят за повече. Повече дължина, повече обем и повече стимулация. Дилдата XXL често са много, много големи. Съществуват и специални големи вибратори, които могат да се използват за fisting така наречените фистинг дилда. Те са по-дълги от средните и имат формата на юмрук или ръка.
  11. Анално дилдо: Както подсказва името, това дилдо се използва за стимулиране на ерогенните зони във и около ануса. Той е подходящ както за мъже, така и за жени!
  12. Еякулиращи вибратори: Искате ли да изпитате реалистична еякулация? Тогава това дилдо е точният избор за вас! Реалистично изглеждаща изкуствена сперма се стича от главичката.
  13. Двоен вибратор: Този вибратор означава двойно удоволствие; сам или с партньора ви. Двойните вибратори се предлагат в много форми и размери.
  14. Дилдото за простатата е секс играчка, която масажира простатата на мъжа. Простатата е точка в близост до пикочния мехур и е с големината на орех. G-точката е достъпна през ануса и е дълбока около 5 до 6 сантиметра. С вибратор за простатата можете лесно да достигнете до P-точката, така наречената "точка на удоволствието". Всички вибратори от тази категория имат извивка и извит връх, за да уцелят оптимално тази чувствителна точка. Стимулирането на простатата може да ви помогне да постигнете още по-интензивни оргазми.
  15. Можете да разпознаете вибратор с вендуза по вендузата или вендузното краче, което е прикрепено към основата на вибратора. Благодарение на смукателната чашка този вибратор може лесно да се прикрепи към всяка плоска и гладка повърхност. Възможно е също така да се комбинира такъв вибратор с каишка. Като прикрепите основата на дилдото към приставката, създавате свое собствено дилдо с каишка, с което можете да прониквате в партньора си. Дилдата с вендузи се предлагат в различни размери и са подходящи за вагинален и анален секс.
  16. Надуваемото дилдо е дилдо, което можете сами да надуете до желания размер благодарение на практична ръчна помпа. Дължината и ширината на този вибратор ще се увеличат. Надуваемият вибратор е подходящ за тези, които вече имат малко повече опит с този вид секс играчки. Надуваемите вибратори ще ви дадат много интензивно усещане. Можете да използвате надуваеми вибратори както анално, така и вагинално.

 

В нашия онлайн магазин за вибратори ще намерите много полезни съвети, които ще ви помогнат да вземете решение за първия си вибратор.

 

Какво трябва да се има предвид, когато използвате вибратор?

 

Дилдо, изработено от силикон, трябва да се използва само с лубриканти на водна основа, като Aquameo, тъй като лубрикантите на силиконова основа могат да повредят материала. Дилда, изработени от други материали, също могат да се използват с лубриканти на силиконова основа. Преди и след употреба вибраторите трябва внимателно да се изплакнат с малко вода и сапун. Нашият спрей VERYCLEAN също може да се използва за дезинфекция.

 

Моля, бъдете малко по-внимателни със стъклените вибратори, когато използвате лубриканти или масла или ги почиствате със сапун, защото стъклените секс играчки могат много лесно да се изплъзнат от ръката ви. Стъклените вибратори обикновено са изработени от нечупливо стъкло, така че няма риск от счупване или разбиване при нормално боравене с тях. Това обаче не важи за падане от голяма височина или върху твърди повърхности, ако стъкленият вибратор падне на пода.

 

Намерете секс играчки за жени, мъже и двойки онлайн в MEO. MEO гарантира дискретна доставка на вашата поръчка. Това означава, че името на компанията няма да се вижда върху опаковката. Дискретността наистина означава всичко за нас.

 

Купете вибратори онлайн: винаги безопасно и дискретно!

 

Купете новите си вибратори със сигурни методи за плащане като Paypal, MasterCard, Amex или Visa. Когато купувате от MEO, можете да сте сигурни, че поръчката ви ще бъде обработена дискретно и анонимно. Купете вашите вибратори бързо и лесно онлайн. Нашите консултанти ще се радват да ви помогнат, ако имате нужда от помощ при избора на вибратор.