От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Спекулум за анален разпръсквач

Бюлетин

Спекулум за анален разпръсквач 

За разтягане и разнасяне разполагаме с широка гама анални и вагинални разтягачи.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 22 елемента
Покажи 1 - 12 от 22 елемента

Медицинските спекули, известни също като вагинален спекулум или анален спекулум, са BDSM инструменти, използвани за отваряне или разширяване на вагината или ануса. Спекулумът често се използва в BDSM сесиите за медицинска игра, като например гинекологични или простатни прегледи, или за други форми на проникване или изследване.

Спекулумите и аналните разгъвачи се предлагат в различни размери, материали и дизайн. Спекулата може да бъде изработена от метал, пластмаса или силикон. Някои от най-разпространените спекули са:

Вагинален спекулум: Това е най-разпространеният вид спекулум и се използва за отваряне на вагината. Предлагат се с различни размери и дизайн, някои от тях са регулируеми, а други са фиксирани.

Анален спекулум: Този вид спекулум, наричан още анален разгъвач, се използва за изследване на ануса. Те могат да бъдат подобни на вагиналния спекулум, но обикновено са по-малки.

Сондиращ спекулум : Това е специален спекулум, който се използва за изследване на уретрата. Обикновено спекулумът е изработен от метал и има гладък, заострен край, който се вкарва в уретрата.

Ректален спекулум: Този вид спекулум - наричан още анален ретрактор - се използва за отваряне на ректума. Те могат да бъдат подобни на аналния спекулум, но обикновено са по-големи.

Важно е да се помни, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация и че безопасността е важен фактор. Преди да използвате анален разпъвач или спекулум, трябва да го обсъдите с партньора си, да определите граници и да използвате безопасна дума. Важно е също така да сте наясно с рисковете, свързани с използването на спекулум, като нараняване или инфекция, и винаги да имате начин да отстраните спекулума бързо, ако е необходимо. Важно е да почиствате и стерилизирате правилно спекулума преди и след употреба с нашия спрей INSTACLEAN.