От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Надуваеми вибратори и анални тапи

Бюлетин

Надуваеми вибратори и анални тапи 

Надуваемите анални тапи и вибратори гарантират спиращи дъха усещания, защото чувството да бъдеш напълно запълнен от надуваем вибратор или butt plug е неописуемо.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 35 елемента
Покажи 1 - 12 от 35 елемента

Какво представлява надуваемият вибратор?

Става дума за вибратор, чийто размер можете да определите сами. Това се отнася както за дължината, така и за диаметъра. По този начин имате пълен контрол върху изживяването, което искате да получите с тази вълнуваща секс играчка! Смятате ли, че размерът е важен и трябва да отговаря на вашите нужди? Тогава надуваемият вибратор или надуваемият butt plug е точно това, от което се нуждаете!

Как се използва надуваемият вибратор?

С тази иновативна секс играчка можете да проникнете в себе си или в партньора си. Надуваемият вибратор е идеален, ако тепърва започвате със секс играчките. Възможно е също така да регулирате размера на надуваемия вибратор по време на секс. Важно е обаче да сте отпуснати и възбудени, когато поставяте надуваемия вибратор. Винаги използвайте достатъчно количество лубрикант, като го нанасяте върху надуваемия вибратор и собствената си интимна област. Това прави проникването още по-лесно и по-приятно!

Какви видове надуваеми вибратори има?

Можете да избирате между различни надуваеми вибратори или тапи, някои от които са особено реалистични - малки или големи модели, защото само Вие решавате формата!

За специално изживяване, разбира се, можете да изберете и надуваем вибратор с каишка! Напомпайте вибратора до желания размер, поставете го и се оставете да бъдете увлечени от необузданата страст...

Как работи надуваемият вибратор?

Към надуваемия вибратор е прикрепена ръчна помпа, която управлявате, докато вибраторът достигне желания размер. След това използвайте достатъчно лубрикант, за да поставите надуваемия вибратор възможно най-нежно и безболезнено. Ако вибраторът е изработен от силикон, препоръчваме да не избирате лубрикант на силиконова основа. По-подходящ е лубрикант на водна основа, като например Aquameo на MEO, защото в противен случай надуваемият вибратор или надуваемият butt plug може да се повреди. След употреба натиснете вентила, за да изпуснете въздуха от вибратора или butt plug.

Как да почистите надуваемия вибратор?

Много внимателно! В края на краищата, не искате по надуваемия вибратор да се натрупват бактерии. За да предотвратите това, трябва да почиствате надуваемия си вибратор, както и всички други секс играчки, старателно със специален почистващ препарат за играчки, като например нашия спрей VERYCLEAN след и преди всяка употреба. Това ще гарантира, че секс играчките ви са винаги хигиенични и че вие и вашите партньори ще можете да ги използвате години наред. Затова, моля, винаги се уверявайте, че имате достатъчно VERYCLEAN спрей за секс играчките си вкъщи.

Къде мога да си купя надуваем вибратор?

MEO е един от водещите магазини за секс играчки и предлага уникални вибратори, вибратори и мастурбатори. Можете да се наслаждавате на сексуалността си сами или с партньора си. Всяка секс играчка има различна функция, така че да бъдат стимулирани всичките ви ерогенни зони. Разбира се, това важи и за вашия партньор! Така че оставете надуваемия си вибратор, надуваемия си butt plug или която и да е друга секс играчка от MEO да върши работа. Поръчайте дискретно своите секс играчки от MEO!