От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални мъниста

Бюлетин

Анални мъниста 

С аналните мъниста оргазмът се усеща 10 пъти по-силно. Аналните мъниста от онлайн магазина MEO ® са подходящи както за начинаещи, така и за експерти. Благодарение на високата си гъвкавост, гладката повърхност и практичната обратна примка, аналните мъниста осигуряват вълнуващ и страстен секс.

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 29 елемента
Покажи 13 - 24 от 29 елемента

С аналните мъниста оргазмът се усеща 10 пъти по-силно. Аналните мъниста от онлайн магазина MEO ® са подходящи като анални мъниста за начинаещи и за експерти. Благодарение на високата си гъвкавост, гладката повърхност и практичната обратна примка, аналните мъниста осигуряват вълнуващ и страстен секс.

 

Какво представляват аналните мъниста?

 

След аналните тапи, секс машините, аналните вибратори и аналните вибратори, това са аналните топчета (наричани още анални верижки, анални мъниста или анални топчета ), които доставят голямо удоволствие на любителите на аналния секс. Те се състоят от низ от топчета с еднакви или различни размери, които са свързани с връвчица или са здраво свързани едно с друго. В края на аналните топчета има дръжка за извличане, която предотвратява изчезването на аналните топчета в ануса. Аналните топчета са подходящи както за мъже, така и за жени и могат да осигурят невероятно силни оргазми както по време на самостоятелен секс, така и по време на споделена любов. Методът на изваждане на аналните топчета по време на кулминацията е особено популярен сред нашите клиенти и по този начин увеличава усещането за оргазъм десетократно.

 

Можете да носитенашите анални мъниста по време на цялата любовна игра или да ги използвате за подготовка преди анален секс. Ценителите също така обичат да интегрират аналните мъниста по време на BDSM сесия.

 

Какви видове анални мъниста има?

 

В MEO аналните мъниста се предлагат в голямо разнообразие от дизайни, изработени от всякакви материали и в много размери. Често аналните мъниста са изработени от щадящ тялото силикон, но има и анални мъниста, изработени от метал, като алуминий или неръждаема стомана, както и от нечупливо стъкло. В зависимост от предпочитанията си можете да избирате между топчета с различен диаметър и дължина на аналната верижка. Аналните топчета могат да бъдат с еднакъв размер или да започват с малък размер и да се увеличават към гърба. Има разлики и във формата на топчетата: от кръгли до овални - няма ограничения. За допълнителна интензивна стимулация някои от нашите секс играчки с анални топчета имат вградена вибрация или електрическа стимулация. Преди да вземете решение за конкретен вид анални топчета, трябва да си зададете и въпроса дали те трябва да са изработени от твърд или гъвкав материал.

 

Как да използвам аналните топчета?

 

Ако сте избрали нашите прекрасни анални мъниста, нанесете малко лубрикант Alphamale Aqua преди употреба, за да улесните поставянето им. Също така е добра идея да се почистите предварително с анален душ. След това нанесете малко лубрикант или спрей Extremeo на пръста си и нежно масажирайте ануса си или този на партньора си, за да отпуснете мускула и да го подготвите за аналните мъниста. След това поставете аналните мъниста на желаната дълбочина. След като анусът ви е достатъчно отпуснат, можете да изпитате истински вълни на възбуда, когато преместите аналната цепка или я оставите напълно поставена по време на секс. Допълнителната стимулация в ануса осигурява спиращо дъха удоволствие и експлозивни оргазми.

 

След като отшумят и последните трепети на оргазма, можете внимателно да извадите аналните верижки и да ги почистите със сапун и вода или с препарат за почистване на играчки.

 

Какъв анален лубрикант трябва да използвам за анални мъниста?

 

Малко спрей EXTREMEO, който отпуска ануса, ще улесни поставянето! Моля, използвайте нашите силиконови анални мъниста само с лубриканти на водна основа, като Aquameo или Alphamale Aqua by MEO ®, за да удължите живота им! Металните или стъклените анални мъниста също могат да се използват с лубриканти на силиконова основа.

 

Как да почиствам аналните топчета?

 

След употреба нашите анални мъниста могат да се почистват с топла вода и нашия спрей VERYCLEAN благодарение на гладката им повърхност.