От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Вибратори

Бюлетин

Вибратори 

Вибраторът внася разнообразие в сексуалния ви живот, независимо дали става въпрос за анален вибратор или вибратор за G-точката.

12
на страница
Покажи 121 - 129 от 129 елемента
Покажи 121 - 129 от 129 елемента

Вибраторите са електромеханични секс играчки, които могат да бъдат изработени от различни материали и да вибрират чрез един или повече двигатели. Вибраторите са секс играчки, които могат да се използват както от мъже, така и от жени. Вибраторите се използват за стимулиране на различни части на тялото и интимната област - вагинална, клиторна, анална и пенисна.

Когато купувате вибратор, уверете се, че той е изработен от щадящ кожата медицински силикон. Предлагат се както вибратори с батерии, така и такива с възможност за презареждане. Те често са малко по-евтини и са особено подходящи за начинаещи, които искат да изпробват вибратор. Акумулаторните вибратори обикновено са и водоустойчиви, така че можете да ги използвате във ваната или под душа без никакви проблеми.

Какви видове вибратори има?

В MEO разграничаваме вибраторите според начина им на използване или според частта от тялото, която стимулират:

 • Класически вибратор: Този вибратор обикновено има прав вал, който се използва за вагинално стимулиране на жените. Класическите вибратори са особено подходящи за начинаещи, които искат да изпробват секс играчка.
 • Положен вибратор: Тези предимно плоски, анатомично оформени вибратори се използват за външна стимулация. Жената може да ги използва за клиторна стимулация по време на солов секс или по време на полов акт. Лежащият вибратор може да се използва и за стимулиране на тестисите, ствола на пениса или зърната на партньора по време на прелюдия.
 • Заешки вибратор: Този вибратор има две стимулиращи рамена - малко за клитора и по-голямо, което се поставя вагинално. По този начин жените могат да се поглезят в две горещи точки едновременно.
 • Вибратори за G-точката: Характерно за тези вибратори е силно извитият вал. Той се поставя във влагалището. Върхът на вибратора е насочен към пъпа. Извитият връх се масажира срещу горната вагинална стена с лек натиск, за да се стимулира G-точката.
 • Вибратори с пръсти: Както подсказва името, тези малки вибратори могат да се издърпват през пръстите. Това ги прави много универсални и гъвкави за използване по време на полов акт или мастурбация. Вибраторите за пръсти са подходящи за външна стимулация както за мъже, така и за жени.
 • Вибратори за простата: Стимулаторите за простата или вибраторите за простата предлагат уникално удоволствие! Тези вибратори са специално оформени, за да стимулират простатата и P-точката. На "мъжката G-точка", която се намира на около 5 до 7 см зад ануса и предизвиква необикновени усещания, за съжаление често се обръща твърде малко внимание. С вибраторите за простатата можете да обърнете на този мъжки център на удоволствието вниманието, което заслужава!
 • Вибратор за пенис: Мъжете също могат да стимулират пениса си с мощни вибрации. Подобно на мастурбаторите, вибраторите за мъже често имат корпус с отвор, в който се вкарва пенисът. Тези секс играчки предлагат вибриращи и ритмични импулси за по-голяма интензивност по време на соло секс.
 • Вибратор за двойки: Вибраторите за двойки често имат С-образна форма, като тесният край се вкарва във вагината, а по-дебелият край опира в клитора. Жената носи играчката по време на полов акт. По време на вагиналния секс и двамата партньори усещат вибрациите - идеално за споделена кулминация.
 • Анален вибратор: Съществуват различни вибратори за ануса. Повечето от тях са с конусовидна форма като анална тапа, което улеснява поставянето им. Съществуват и анални вибратори с извит вал, които са предназначени предимно за мъже и се използват за масаж на простатата. Тези вибратори достигат до G-точката на мъжа именно чрез извития връх.
 • Мини вибратор: Мини вибраторът е малък и идеален за в движение! Мини вибраторите се предлагат в почти всички категории вибратори. Поради своята компактност те са перфектните спътници при пътуване.
 • Вибратор с дистанционно управление: Удоволствие без ръце - това предлагат вибраторите с дистанционно управление. С дистанционното управление не е необходимо да се занимавате с вибратора, за да сменяте различните програми. Така наречените виброяйца са малки вибратори, които се поставят вагинално или анално и се управляват с радиоуправление. Те се считат за популярна играчка за двойки. Жената или мъжът носи малкото вибрационно яйце в себе си, а партньорът държи дистанционното управление в ръката си - независимо дали е на открито или в рамките на собствените им четири стени.
 • Вибратори, управлявани с приложения: След появата на приложенията и смартфоните, вибраторите, управлявани с приложения, също си проправиха път на пазара на секс играчки. Някои от тези приложения предлагат възможност за вибрация на вибраторите на големи разстояния. Това е идеално за двойки, които са във връзка на дълги разстояния, например. Единият от двамата партньори може да използва приложението, за да контролира вибрациите, които галят партньора му, практически от всяка точка на света.
 • Стенни масажори: Тези секс играчки могат да се използват за масаж, но също така и за стимулиране на външни точки на стимулация. Вибраторите обикновено имат дълга дръжка и кръгла масажна глава, която вибрира, масажира и стимулира мощно.


Какво трябва да търся, когато си купувам вибратор?

Лубрикант: Повечето вибратори, които можете да поръчате тук в MEO, са изработени от висококачествен силикон. Поради тази причина препоръчваме да използвате лубрикант на водна основа, като например Aquameo. Лубрикант на силиконова основа или масла могат да повредят силиконовия материал и да го разтворят.

Почистване: Вибраторите обикновено се почистват лесно с малко вода и сапун. За устойчиви на пръски вибратори се уверете, че в корпуса не попада вода. Спрейовете за почистване, като например VERYCLEAN или INSTACLEAN, имат специална антибактериална формула, която нежно почиства материала.

Каква е разликата между вибратор и вибратор или пулсатор?

Вибраторите и вибраторите са класически секс играчки, които често имат подобна форма на вибратори. Основната разлика е, че вибраторите не вибрират. Те са идеален продукт за начинаещи, които искат да изпробват секс играчка.

Пулсаторите са много специален вид вибратори. Те не само вибрират, но и имитират движения на натиск, точно както по време на истински секс. Те са подходящи за всеки, който вече има малко повече опит със секс играчките.