От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Екстремна стимулация на зърната

Бюлетин

Екстремна стимулация на зърната 

Независимо дали се нарича изтезание на зърната, обучение на зърната или изтезание на цицките, тук ще намерите подходящите аксесоари като скоби или смукачи за зърната за екстремна стимулация на зърната!

12
на страница
Покажи 25 - 26 от 26 елемента
Покажи 25 - 26 от 26 елемента

Твърдата стимулация на зърната е форма на сексуална стимулация, при която се стимулират зърната, което често води до сексуална възбуда и понякога до оргазъм. Твърдата стимулация на зърната може да се извършва самостоятелно или с партньор. Съществуват различни варианти, като например ръчна стимулация, орална стимулация или използване на секс играчки.

Скобите за зърна и SM скобите са секс играчки, предназначени за стимулиране на зърната. Обикновено те са изработени от метал и се състоят от две устройства, подобни на скоби, които се прикрепят към зърната и се затягат, за да се приложи натиск и стимулация на зърната. Натискът може да варира от лек до силен, в зависимост от предпочитанията на потребителя. Съществуват различни видове скоби за зърна, включително обикновени скоби, регулируеми скоби, вибриращи скоби и скоби с тежест.

  • Обикновените скоби за зърна са с най-прост дизайн и обикновено се състоят от две метални части, които се прикрепят към зърната и се затягат с помощта на винтов механизъм. Тези скоби са най-подходящи за начинаещи или за тези, които не търсят интензивна стимулация.
  • При регулируемите скоби за зърна натискът върху зърната може да се регулира, което ги прави добър избор за тези, които искат да експериментират с различни нива на стимулация.
  • Вибриращите щипки за зърна добавят ново измерение към стимулацията на зърната, като включват вибрация в преживяването. Тези щипки често имат няколко нива на вибрация, така че потребителят може да намери идеалната интензивност.
  • Скобите с тежести добавят допълнително усещане за натиск, като включват тежести в дизайна. Когато тежестите вибрират, те оказват натиск и стимулират зърната за уникално и интензивно изживяване.


Независимо от вида на скобата за зърна, важно е да бъдете внимателни, когато използвате Nipple Play или TT, и никога да не използвате скобите за дълги периоди от време. Играта със зърната винаги трябва да се извършва с взаимно съгласие и подходяща комуникация между партньорите. Важно е също така да се помни, че не всеки намира стимулацията на зърната за приятна и е важно да се уважават индивидуалните предпочитания и граници.