От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Смукалка за зърна

Бюлетин

Смукалка за зърна 

Нашите смукачки за зърна имат много висока всмукателна сила и са изключително лесни за използване. Идеални за твърди големи зърна.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 13 елемента
Покажи 1 - 12 от 13 елемента

Независимо дали самостоятелно, или по двойки, нашите смукалки за зърна осигуряват много специална стимулация във всеки случай

Колко секси е използването на смукалки за зърна?

Зърната, както при мъжете, така и при жените, се считат за ерогенни зони. Това означава, че зърната се възбуждат много лесно. Понякога за това е достатъчно само едно малко докосване. Засмукването на зърната осигурява много силна и интензивна стимулация. Тъй като обаче партньорът не може да смуче зърната през цялото време, съществуват т.нар. смукачи на зърна. Това са малки смукателни чашки, които създават вакуум и по този начин стимулират зърната.

Какво е помпа за зърна или смукачка за зърна?

Помпата за зърна е малко устройство за стимулиране на зърната. Кухото тяло създава леко отрицателно налягане, което силно стимулира зърната и осигурява приятно усещане за изтръпване - както за жените, така и за мъжете!

Как да използвам смукачки за зърна?

Всъщност смукачките за зърна работят съвсем просто. Просто поставяте отвора върху зърната си. Чрез стискане на смукалките за зърна се създава отрицателно налягане - подобно на помпа. Силната стимулация увеличава кръвоснабдяването на зърната и ги прави особено чувствителни. След това всяко докосване на зърната се усеща много по-силно и по-интензивно.

Подходящи ли са помпите за зърна и за мъже?

Разбира се, че са! Зърната са силно чувствителна и деликатна зона не само при жените, но и принадлежат към ерогенните зони при мъжете. Въпреки това зърната често се забравят по време на секс. Наистина е жалко! И за мъжете, и за жените си струва да увеличат удоволствието си със смукалки за зърна.

Какви са различните смукалки за зърна?

Тук в MEO можете да намерите различни модели смукалки за зърна. По този начин можете да изберете точно тази помпа за зърна, която най-добре отговаря на вас и вашите нужди. Повечето от нашите смукачки за зърна имат ръчна помпа, която можете да използвате за създаване на вакуум. Съществуват обаче и модели с винтова резба. При тази версия смукачката се поставя върху зърната, а вакуумът се създава от винтовата резба... Внимание! Засмукващият ефект е много по-силен! За тези, които харесват малко повече действие и обичат да глезят зърната си с различни модели на стимулация, в нашата гама има и смукачки за зърна с вибрация.

За кого са подходящи помпите за зърна?

В спалнята помпите за зърна могат да се използват по различни начини. Тъй като помпите за зърна могат да увеличат неимоверно възбудата за миг, те са особено популярни за прелюдия. Но почитателите на BDSM също получават своето: помпата или винтовата резба могат бързо да увеличат ефекта на засмукване, така че усещането да се засили до степен на болка.

Наистина ли има такова нещо като оргазъм на зърната?

Чувате за оргазми на зърната отново и отново. И наистина, има жени и мъже с изключително чувствителна нервна система, които получават оргазъм само чрез стимулация на зърната. По принцип, когато се стимулират зърната, се адресират точно тези зони в мозъка, които реагират и на клиторната стимулация. За да се получи оргазъм на зърната обаче, всичко трябва да е наред - от атмосферата до правилните движения на ръцете. Разбира се, смукачките за зърна могат да бъдат изключително полезни! Просто опитайте - може би ще проработи. Но дори и да не се получи, със сигурност ще се насладите на интензивни усещания!

Какви са опасностите от използването на смукачки за зърна?

Когато използвате смукачки за зърна, можете да очаквате доста силен вакуум. Това от своя страна неминуемо ще доведе до уголемяване на зърната с течение на времето. Важно е да се отбележи, че този процес не причинява никаква болка на засегнатите. Трябва да се отбележи обаче, че много хора не намират подобни уголемени зърна за привлекателни. Освен това редовната употреба на смукача за зърна прави зърното по-чувствително, което може да се възприеме като дразнещо в ежедневието. По тази причина тази секс играчка трябва да се използва само за 10 минути, а не постоянно.

Избор на подходящ смукач зазърна

Тези продукти се предлагат от MEO като двойка или като цял комплект. В този случай получавате смукачи за зърна в различни размери, подходящи за всеки размер на зърната.