От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM култури и бастуни

Бюлетин

BDSM култури и бастуни 

Когато се изисква строга дисциплина, нашите BDSM култури и бастуни са правилният избор. Нашите инструменти за наказание се ценят както от професионалисти в сферата на пошляпването, така и от начинаещи, защото щом вземете в ръка култиватор или бастун, те веднага ви създават усещане за доминация, власт и контрол. Като се започне от по-простите BDS...

Когато се изисква строга дисциплина, нашите BDSM култури и бастуни са правилният избор. Нашите инструменти за наказание се ценят както от професионалисти в сферата на пошляпването, така и от начинаещи, защото щом вземете в ръка култиватор или бастун, те веднага ви създават усещане за доминация, власт и контрол. Като се започне от по-простите BDSM култури и се стигне до дресировъчните култури и ръчно изработените инструменти за пошляпване, които са популярни както заради символиката си, така и заради ефекта си, и често са първият инструмент за пошляпване, в който инвестира начинаещият в BDSM.

Още
12
на страница
Покажи 1 - 12 от 21 елемента
Покажи 1 - 12 от 21 елемента

Страхът от палките и същевременно очарованието им като средство за наказание са добре документирани в популярната култура и еротичната литература. Като аксесоар за напреднали играчи бастуните предлагат интензивно, парещо усещане, което бързо оставя следа, независимо дали бастуните са изработени от ратан, дърво, метал, пластмаса, кожа, найлон или друг материал. Бастунът също така предоставя материал за много други фетишистки фантазии - от дисциплина в училище до наказание в гората и публично наказание.

Продуктите за пошляпване на MEO дават възможност за разнообразни физически и емоционални усещания и реакции.

Защо бастуните и културите сеизползват в BDSM?

Бастунът и културата са два вида инструменти, които обикновено се използват в BDSM (Bondage, Discipline, Sadism, and Masochism) дейностите за физическа стимулация или наказание по взаимно съгласие.

Пошляпването с бастуни може да бъде вариант на BDSM ("Bondage, Discipline, Submission, and Masochism"). Тротинетките могат да предадат по-остро и по-интензивно усещане от paddle и създават усещане за уязвимост и подчинение. Използването на бастуни се счита за напреднала разновидност на BDSM, тъй като крие по-висок риск от нараняване и е важно да сте наясно с рисковете и да използвате безопасна дума.

Какво представляват бастуните и бастуните за BDSM?

Има различни видове бастуни: Бамбукови бастуни, ратанови бастуни и акрилни бастуни. Бамбуковите бастуни са леки и гъвкави, докато ратановите бастуни са по-дебели и по-твърди. Алтернатива са бастуните, изработени от акрил, които също са гъвкави, но вероятността да се счупят или разцепят е по-малка. Съществуват и различни размери и дебелини на бастуните, както и различни видове накрайници, например заоблени или заострени. Изборът на бастун отново е въпрос на лични предпочитания. Най-добре е да експериментирате, за да откриете какво ви харесва.

Тръстиката е дълга, тънка и гъвкава пръчка, обикновено изработена от материали като бамбук, ратан или фибростъкло. Той често се използва за създаване на остро и парещо усещане върху кожата. Усещането може да варира от леко до много силно, в зависимост от силата, с която се използва бастунът. Бастунът често се използва при пошляпване, при което може да се използва по различни части на тялото, като например по седалището, бедрата и гърба.

Има различни видове бастуни, включително

  • Традиционен бастун, изработен от ратан: Този вид бастун е изработен от ратан, вид палмово растение. Той е гъвкав и издръжлив и може да се използва както за леки, така и за силни удари.
  • Бамбуков бастун: този бастун е изработен от бамбук, твърд и издръжлив материал. Обикновено е по-твърд от бастуните, изработени от ратан, и може да осигури по-силно усещане.
  • Тръстика от фибростъкло: Това е тръстика от фибростъкло, която е изключително здрава и издръжлива. Често се използва за силни удари и може да осигури много интензивно усещане.
  • БДСМ бастуните, известни също като бастуни за езда, са къси, здрави бастуни с гъвкав край, изработени от кожа или синтетични материали. Обикновено се използват за нанасяне на удари по чувствителни зони като седалището, вътрешната част на бедрата и гениталиите. Те могат да се използват и за нежна стимулация чрез прокарване на гъвкавия край по кожата.

 

Съществуват и различни видове BDSM камшици, включително

 

  • Класически камшик за езда: Този тип BDSM камшик има дълъг, прав ствол с плосък, широк край. Краят често е изработен от кожа или синтетичен материал, например гума.
  • Дресьорски камшик: Този вид камшик е подобен на класическия камшик за езда, но има по-дълъг ствол и по-тънък, по-гъвкав край. Често се използва за по-прецизни и фини удари.
  • flogger Crop: Гъвкавият край наflogger се състои от няколко нишки от кожа или синтетични материали. Един flogger Crop може да се използва както за наказание, така и за нежна стимулация.


BDSM камшиците и бастуните обикновено се изработват ръчно от материали като ратан, бамбук, кожа и синтетични материали. Можете да ги поръчате дискретно в нашия BDSM онлайн магазин.

Инструкции за безопасност: Важно е винаги да използвате тези инструменти внимателно и със съгласието на пасивния партньор, както и да използвате правилните техники, за да избегнете нараняване.