От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Разпръсквач за уста

Бюлетин

BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето постоянно място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

Повече информация

3440/00

на разположение

  Повече информация

  Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

  Разширителят за уста не е една от най-известните секс играчки от областта на BDSM, но е много популярен на фетиш и BDSM сцената. Той напомня на запушалка за уста или намордник и често се използва в комбинация с ремък за глава или яка. Тази BDSM играчка се използва за отваряне и фиксиране на устата и челюстта. Подчиненият партньор е заглушен с широко отворена уста. Това позволява на доминиращия партньор да вкара пениса си в широко отворената уста, например. Заключващият механизъм на разпръсквача на устата не позволява на подчинения да затвори устата отново.

  Разпръсквач на уста по Jennings:

  Разпръсквачът на уста 2.0 по Jennings е придобил популярност на BDSM сцената по различни причини. Фокусът е върху контрола и подчинението, като разпръсквачът на уста поема физическия контрол върху устата на пасивния партньор. Мнозина оценяват и медицинския аспект на разпръсквача на уста, тъй като той добавя допълнителен медицински фон към ролевата игра. Изработен от висококачествена неръждаема стомана, той е не само издръжлив, но и хигиеничен, което е високо ценено на BDSM сцената. Универсалността му позволява да се използва в различни ситуации, като визуалната привлекателност на широко отворената уста е особено привлекателна за много хора. Това засилва усещането за уязвимост, като същевременно предлага ново, вълнуващо BDSM изживяване.

  С този разпръсквач за уста вашите BDSM сесии вече никога няма да бъдат същите!

  Висококачествени материали: Изработен от медицинска неръждаема стомана, този разпръсквач за уста е символ на най-високо качество и издръжливост. Нейното винилово покритие не само предпазва зъбите, но и осигурява приятно усещане при носене.

  Оптимален комфорт: Изтънченият дизайн осигурява удобно прилягане в устата и върху лицето. Виниловото покритие гарантира, че той остава точно там, където трябва, и същевременно предотвратява плъзгането на разпръсквача за уста.

  Лесна употреба: Механизмът за отваряне на разпръсквача за уста се задейства с лостчето отстрани и устата на пасивния партньор се отваря широко. Този механизъм за регулиране надеждно поддържа разпръсквача за уста в желаната позиция и широко отворената уста.

  Адаптивност: Регулируемата каишка, изработена от веганска кожа, позволява индивидуално приспособяване към всеки размер на главата и осигурява перфектно прилягане.

  Повече подробности:

  • Разширител за уста BDSM според Jennings
  • Нова версия с гумено покритие
  • Размери: приблизително 20 см дължина х 13 см напълно отворена.
  • Материал: неръждаема стомана, PVC, веган кожа
  • Забележка: Важно е да се отбележи, че както при всички BDSM дейности, комуникацията, съгласието и безопасността са от решаващо значение. Това, което е приятно и възбуждащо за един човек, може да е неудобно за друг. Ето защо винаги трябва да се внимава, за да се гарантира, че всички участници се чувстват комфортно и границите се спазват.
  • Почистване: Преди и след употреба с нашия спрей INSTACLEAN.

  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Wow

  Der Zahnschutz bei dem Mundspreizer ist echt genial! Funktioniert super, klasse Qualität.

   Оценка 

   Okay

   Bevorzuge Ballonknebel

    Оценка 

    Perfecta

    Cumple a las mil maravilas su funcion, aunque sencilla pero a la vez tiene que ser muy practica y sin duda alguna esta mordaza la da.

     Напишете свой собствен преглед

     BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

     BDSM Разпространител на устата 2.0 - Дженингс

     Открийте ново измерение на господство и подчинение с Jennings Mouth Spreader 2.0! Първоначално използван в стоматологията, той е намерил своето постоянно място в света на BDSM и съчетава чувствената възбуда с усещането за контрол.

     Напишете свой собствен преглед

     Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

     9 други артикули от същата категория: