От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

Анален душ от силикон с маркуч за душ "The Cleaner Set" Aquameo - дължина 15 см

С компактната си дължина от 15 см този анален душ е особено удобен за употреба и идеален за всеки, който цени лесната и ефективна интимна хигиена. Комплектът обаче печели точки не само с гъвкавата силиконова глава за душ - в комплекта е включен и висококачествен маркуч за душ. Всичко, от което се нуждаете за свежо и чисто усещане - пълен пакет за оптимална интимна хигиена.

Повече информация

3557/00

на разположение

  Повече информация

  The Cleaner Set -перфектният пълен комплект с анален душ и маркуч - за цялостна интимна хигиена.

  С компактна дължина от 15 см, този анален душ е особено удобен за употреба и идеален за всеки, който цени лесната и ефективна интимна хигиена. Комплектът обаче печели точки не само с гъвкавата силиконова душ глава за интимна хигиена - в комплекта е включен и висококачествен маркуч за душ. Всичко, от което се нуждаете за усещане за свежест и чистота - пълен пакет за оптимална интимна хигиена.

  С Aquameo избирате нежна и приятна интимна хигиена - за вътрешна чистота, която можете да усетите.

  Благодарение на хигиеничния силиконов материал интимният душ Aquameo гарантира нежно и цялостно почистване, което се адаптира към вашите нужди. Лесното боравене с него и дискретността са нещо естествено. Това означава, че интимният душ е лесен за използване и по време на пътуване.

  Как да използвам аналната душ-кабина?

  За приятна и ефективна анална душ-кабина се препоръчва водата да се загрее до телесната температура. В идеалния случай анусът трябва да се почисти около 45 минути преди анален контакт, за да се осигури оптимална чистота. По време на полов акт или анален душ не трябва да липсват двама незаменими спътници: Лубрикант и спокойна атмосфера. Висококачествен лубрикант на водна основа, като Aquameo, гарантира, че аналният душ може да бъде поставен без усилие и нежно, независимо дали е анален или вагинален.

  Акценти на гъвкавия силиконов анален душ:

  • Интимният душ от Aquameo печели точки заради лесната си употреба. Като надеждно допълнение към вашия ритуал под душа, интимният душ може лесно да се свърже към маркуча за душ.
  • Гъвкавият силиконов материал нежно се приспособява към вашата анатомия и позволява безопасно и цялостно почистване - идеално за вагиналната и аналната област. Ефективното почистване ви кара да се чувствате свежи и чисти по всяко време.
  • Тези интимни душове са специално разработени, за да третират най-чувствителните части на тялото ви с най-голяма грижа и отдаденост. Силиконовите анални душове са не само лесни за употреба, но и изключително издръжливи, тъй като силиконът е известен като здрав и устойчив материал.
  • Независимо дали сте начинаещи в използването на интимни душове или опитни и търсите висококачествен продукт, силиконовият анален душ ви предлага най-доброто от двата свята - комфорт и безопасност. Можете да се отпуснете, да се чувствате в безопасност и да се концентрирате върху това, което наистина има значение - личната хигиена на тялото и благосъстоянието ви.


  Силиконови интимни душове в сравнение с метални интимни душове:

  Време е да се сбогувате с конвенционалните метални душове и да преминете към новото поколение гъвкави и щадящи кожата силиконови интимни душове. Така не само ще подобрите личната си хигиена, но и ще допринесете за доброто си настроение. Със сигурност ще усетите разликата. В края на краищата всички трябва да се стремим да се отнасяме с любов към телата си и да им даваме възможно най-добрите грижи. Затова нека започнем с подобряване на интимната си хигиена и използване само на най-добрите продукти. Изпитайте съвсем ново ниво на чистота и комфорт с революционния силиконов интимен душ от Aquameo.

  ИзберетеAquameo за надежден продукт, който внася качество и комфорт в ежедневната ви хигиена - защото тялото ви заслужава само най-доброто.

  Повече информация:

  • Интимна душ кабина Aquameo от силикон
  • Може да се използва като анален душ и вагинален душ.
  • Принципът на Aquameo: висококачествени интимни продукти за вашето благополучие. Опитът, натрупан от производството на лубриканти, е включен в разработването на интимните душчета и впечатлява с качество и грижа.
  • Главата на душа е подходяща за всички маркучи за душ със стандартна половининчова резба.
  • Супер гъвкава, адаптира се без усилие към анатомията.
  • Подходяща за всички лубриканти.
  • Обща дължина 15 см, диаметър 2 см, дължина на маркуча 185 см.
  • Цвят: характерен Aquameo син.
  • Интимните душове Aquameo се предлагат в четири размера.
  • Материал: Силикон, без фталати и ABS.
  • Не правим компромиси, когато става въпрос за качеството и безопасността на нашите интимни и анални душове. В MEO работим всеки ден, за да подобряваме постоянно качеството си и да поставяме вашето удовлетворение на първо място.
  • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия.


  Използването на анален душ преди анален секс е важно по няколко причини:

  1. Хигиена: Почистването с анален душ преди това може да премахне нежеланите замърсявания и бактерии, което намалява риска от инфекции и осигурява по-голяма чистота.

  2. Комфорт: Използването на анален душ може да ви помогне да се чувствате по-чисти и по-комфортно като цяло, което прави сексуалното преживяване по-приятно.

  3. Превенция: По време на анален секс бактериите могат лесно да се разпространят в други части на тялото и да причинят инфекции. Обстойното почистване с анален душ преди това може да предотврати това.

  Аналният душ може да бъде полезен и след анален секс:

  1. Хигиена: Аналният душ помага да се отстранят всички останали лубриканти, остатъци от презервативи или други остатъци.

  2. Здраве: Аналният душ може да помогне да се намали рискът от инфекции чрез отстраняване на вредните бактерии.

  3. Комфорт: Аналният душ може да ви помогне да се чувствате по-свежи и чисти след анален секс.

  Забележка: Прекомерната или твърде честата употреба на анален душ може да наруши естествената чревна флора и да предизвика дразнене.

  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Top

  Top Analdusche mit Schlauch. Im Vergleich zu der Anal-Dusche, die ich vorher benutzt habe, funktioniert dieses Modell wirklich sehr gut bzw. viel besser. Das liegt natürlich an Material, beziehungsweise der Flexibilität.

   Напишете свой собствен преглед

   Анален душ от силикон с маркуч за душ "The Cleaner Set" Aquameo - дължина 15 см

   Анален душ от силикон с маркуч за душ "The Cleaner Set" Aquameo - дължина 15 см

   С компактната си дължина от 15 см този анален душ е особено удобен за употреба и идеален за всеки, който цени лесната и ефективна интимна хигиена. Комплектът обаче печели точки не само с гъвкавата силиконова глава за душ - в комплекта е включен и висококачествен маркуч за душ. Всичко, от което се нуждаете за свежо и чисто усещане - пълен пакет за оптимална интимна хигиена.

   Напишете свой собствен преглед

   Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

   30 други артикули от същата категория: