От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

Дълъг анален душ от силикон Aquameo Gusher - дълъг 45 см

Aquameo открива нови възможности за интимна хигиена с революционния анален душ с дължина 45 см Gusher изработен от гъвкав силикон. Като известни експерти в областта на първокласните лубриканти, ние разширяваме гамата си, включвайки висококачествени интимни душове. Аналният душ Gusher е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота.

Повече информация

3556/00

на разположение

  Повече информация

  Изключително дългият силиконов анален душ Aquameo Gusher вдъхновява фистинг общността!

  Aquameo открива нови възможности за интимна хигиена с революционния 45-сантиметров анален душ, изработен от гъвкав силикон Gusher изработен от гъвкав силикон. Като известни експерти в областта на първокласните лубриканти, ние разширяваме асортимента си, включвайки висококачествени интимни душове. Аналният душ "Gusher" е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота. Със своята впечатляваща дължина "Gusher" е особено популярен като анален душ в общността на фистинга. Забележителната дължина дава възможност за по-дълбоко и цялостно почистване в сравнение с обикновените анални душове. Особено за интензивна и дълбока сексуална игра, като напр fisting анален душ "Gusher" с дължината си от 45 см предлага оптималния комфорт и задълбочено почистване, от които се нуждаете. С аналната душ кабина Gusher от Aquameo можете да разчитате на цялостно чисто и свежо усещане, където и когато имате нужда от него.

  С Aquameo избирате нежна и приятна интимна грижа - за вътрешна чистота, която можете да почувствате.

  Благодарение на хигиеничния силиконов материал, аналната душ кабина Aquameo гарантира нежно и цялостно почистване, което се адаптира към вашите нужди. Лесното боравене с него и дискретността са нещо естествено. Това означава, че интимният душ е лесен за използване и по време на пътуване.

  Как да използвам анален душ?

  За приятен и ефективен анален душ се препоръчва водата да се загрее до телесната температура. В идеалния случай анусът трябва да се почисти около 45 минути преди анален контакт, за да се осигури оптимална чистота. По време на полов акт или анален душ не трябва да липсват двама незаменими спътници: Лубрикант и спокойна атмосфера. Висококачествен лубрикант на водна основа, като Aquameo, гарантира, че аналният душ може да бъде поставен без усилие и нежно, независимо дали е анален или вагинален.

  Акценти на гъвкавия силиконов анален душ:

  • Аналният душ от Aquameo печели точки заради лесната си употреба. Като надеждно допълнение към вашия ритуал под душа, интимният душ може лесно да се свърже към маркуча за душ.
  • Гъвкавият силиконов материал нежно се приспособява към вашата анатомия и позволява безопасно и цялостно почистване - идеално за вагиналната и аналната област. Ефективното почистване ви кара да се чувствате свежи и чисти по всяко време.
  • Тези анални душове са специално разработени, за да третират най-чувствителните части на тялото ви с най-голяма грижа и отдаденост. Силиконовите анални душове са не само лесни за употреба, но и изключително издръжливи, тъй като силиконът е известен като здрав и устойчив материал.
  • Независимо дали сте начинаещи в използването на интимни душове или опитни и търсите висококачествен продукт, силиконовият анален душ ви предлага най-доброто от двата свята - комфорт и безопасност. Можете да се отпуснете, да се чувствате в безопасност и да се концентрирате върху това, което наистина има значение - личната хигиена на тялото и благосъстоянието ви.


  Силиконови анални душове срещу метални анални душове:

  Време е да се сбогувате с конвенционалните метални душове и да преминете към новото поколение гъвкави и щадящи кожата силиконови интимни душове. Така не само ще подобрите личната си хигиена, но и ще допринесете за благосъстоянието си. Със сигурност ще усетите разликата. В края на краищата, всички трябва да се стремим да се отнасяме с любов към телата си и да им даваме възможно най-добрите грижи. Затова нека започнем с подобряване на интимната си хигиена и използване само на най-добрите продукти. Изпитайте съвсем ново ниво на чистота и комфорт с революционния силиконов интимен душ от Aquameo.

  ИзберетеAquameo за надежден продукт, който внася качество и комфорт в ежедневната ви хигиена - защото тялото ви заслужава само най-доброто.

  Повече информация:

  • Aquameo анален душ от силикон
  • Може да се използва като анален душ и вагинален душ.
  • Принципът на Aquameo: висококачествени интимни продукти за вашето благополучие. Опитът, натрупан от производството на лубриканти, е включен в разработването на интимните душчета и впечатлява с качество и грижа.
  • Главата на душа е подходяща за всички маркучи за душ със стандартна половининчова резба.
  • Супер гъвкава, адаптира се без усилие към анатомията.
  • Подходяща за всички лубриканти.
  • Обща дължина 47,5 cm, диаметър 2 cm, дължина за поставяне 45 cm.
  • Цвят: характерен Aquameo син.
  • Интимните душове от Aquameo се предлагат в четири размера.
  • Материал: Силикон, без фталати и ABS.
  • Не правим компромиси, когато става въпрос за качеството и безопасността на нашите интимни и анални душове. В MEO работим всеки ден, за да подобряваме постоянно качеството си и да поставяме вашето удовлетворение на първо място.
  • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия.


  Използването на анален душ преди анален секс е важно по няколко причини:

  1. Хигиена: Почистването с анален душ преди това може да премахне нежеланите замърсявания и бактерии, което намалява риска от инфекции и осигурява по-голяма чистота.

  2. Комфорт: Използването на анален душ може да ви помогне да се чувствате по-чисти и по-комфортно като цяло, което прави сексуалното преживяване по-приятно.

  3. Превенция: По време на анален секс бактериите могат лесно да се разпространят в други части на тялото и да причинят инфекции. Обстойното почистване с анален душ преди това може да предотврати това.

  Аналният душ може да бъде полезен и след анален секс:

  1. Хигиена: Аналният душ помага да се отстранят всички останали лубриканти, остатъци от презервативи или други остатъци.

  2. Здраве: Аналният душ може да помогне да се намали рискът от инфекции чрез отстраняване на вредните бактерии.

  3. Комфорт: Аналният душ може да ви помогне да се чувствате по-свежи и чисти след анален секс.

  Забележка: Прекомерната или твърде честата употреба на анален душ може да наруши естествената чревна флора и да предизвика дразнене.

  ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

  ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

  Оценка 

  Sehr lang sehr gut

  Die geht richtig tief rein und holt alles raus. Extrem gründlich und fühlt sich àuch ziemlich geil an.

  • 1 от 1 клиенти намериха този преглед за полезен.

  Напишете свой собствен преглед

  Дълъг анален душ от силикон Aquameo Gusher - дълъг 45 см

  Дълъг анален душ от силикон Aquameo Gusher - дълъг 45 см

  Aquameo открива нови възможности за интимна хигиена с революционния анален душ с дължина 45 см Gusher изработен от гъвкав силикон. Като известни експерти в областта на първокласните лубриканти, ние разширяваме гамата си, включвайки висококачествени интимни душове. Аналният душ Gusher е подходящ за ежедневна употреба - както вагинално, така и анално - и осигурява уникална свежест и чистота.

  Напишете свой собствен преглед

  Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

  30 други артикули от същата категория: