От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Помпи за пенис Dr. Cock

Бюлетин

Уголемяване на пениса - пълен комплект от Dr. Cock

Пълен комплект от Dr. Cock за ефективно уголемяване на пениса, състоящ се от цилиндър за пенис, цилиндри за зърна, двупосочна връзка и ръчна помпа.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Пълен комплект от Dr. Cock, състоящ се от:

    • 1 x пенис цилиндър
    • 1 x цилиндър за зърна (чифт)
    • 1 x двупосочен съединител (Т-образен съединител за цилиндър Dr. Cock)
    • 1 x ръчна помпа

     

    Дълъг, дебел и стегнат пенис е това, което повечето мъже искат. Dr Cock изпълнява това желание за много голям пенис със своите отлични продукти за уголемяване на пениса.

    Удължаването и уголемяването на пениса с пенис помпи е евтин, изключително приятен и най-вече ефективен метод, който е познат от години и се използва успешно от много мъже. Мъжете по целия свят се доверяват на успешната система на Dr. Cock, ефективен и безболезнен метод за уголемяване на пениса, защото тя бързо води до желаните резултати.

    Първоначално удължаването и уголемяването на пениса има само краткотраен ефект; пенисът се подува отново в продължение на няколко часа и след това се връща към първоначалния си размер. При редовна употреба на пенис помпа (приблизително два пъти седмично) обаче тъканта на пениса се разтяга трайно, така че пенисът става по-дълъг и по-дебел в дългосрочен план, както в изправено състояние, така и особено при ерекция.

    Пенис цилиндрите на Dr. Cock са изработени от прозрачен акрил и са оформени така, че да прилягат идеално към пениса. Те се използват в комбинация с ръчната помпа Dr. Cock за уголемяване на пениса. Те не само удължават пениса, но и увеличават неговата обиколка. Специалистът в областта на уголемяването на пениса Doc Cock отдава голямо значение на удобството и лесната употреба: отворите на цилиндрите са заоблени и поради това не се нуждаят от допълнителна уплътняваща втулка. Всички цилиндри са снабдени със самозатварящ се промишлен вентилен съединител за бързо и лесно свързване на маркуча на ръчната помпа (моля, поръчайте отделно).

    Вакуумните цилиндри на Doc Cock се предлагат с различни диаметри. По-големите от тези цилиндри се използват за едновременното изпомпване на пениса и тестисите.

     

    Допълнителна информация:

     

    • За да загреете пениса преди изпомпване, препоръчваме да масажирате пениса с нашия загряващ лубрикант SOLEMEO.
    • Нашият концентрат EXTREME Delay може да подпомогне процеса на уголемяване.
    • Преди и след употреба почиствайте цилиндъра с топла вода, мек сапун и VERYCLEAN спрей.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    I highly recommend it.

    Outstanding quality pump kit, worth every penny. I highly recommend it.

    • 3 от 3 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Serious hanging meat :-)

    Hi guys, many thanks. As with all MEO's gear it's quality, quality, quality. As a beginner pumper this kit is ideal. It's been three days and it's great to get some serious hanging meat. Can't wait to get in the gym or naked at the beach.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Уголемяване на пениса - пълен комплект от Dr. Cock

    Уголемяване на пениса - пълен комплект от Dr. Cock

    Пълен комплект от Dr. Cock за ефективно уголемяване на пениса, състоящ се от цилиндър за пенис, цилиндри за зърна, двупосочна връзка и ръчна помпа.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    12 други артикули от същата категория: