От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Медицински ограничители

Бюлетин

Заключващи се кожени белезници - Edition Dr Sado

Тези белезници са не само изключително произведение на изработката, което трябва да намери място във всяка BDSM колекция, но и функционален аксесоар, който позволява максимално обездвижване и контрол на пасивния партньор.

Повече информация

1887/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

на разположение

    Повече информация

    MEO с гордост представя заключващите се белезници Dr. Sado Edition - почит към прецизността и изтънчената естетика на историческите медицински средства за задържане на пациенти. Тези белезници са не само изключителна изработка, която трябва да намери място във всяка BDSM колекция, но и функционален аксесоар, който позволява максимално обездвижване и контрол на пасивния партньор.

    Вдъхновено от здравия и функционален дизайн на традиционните болнични белезници, които някога са били използвани в психиатричните заведения за задържане на особено непокорни пациенти, изданието Dr. Sado съчетава наследството и функционалността на тези исторически модели с естетиката и изискванията на съвременните BDSM практики. Белезниците се отличават с двуцветния си дизайн и характерните шевове, които им придават автентичен вид и ги доближават много до оригиналите от отминалите времена.

    Белезниците са умишлено проектирани така, че да са лесни за употреба, защото в разгара на момента нещата трябва да се случват бързо: Белезниците се поставят около китката, металната планка се издърпва през отвора и се закрепва с помощта на закопчалка. Гъвкавостта при избора на закопчалка - независимо дали става въпрос за традиционния катинар, кабелна превръзка или иновативната цифрова ключалка за време MEOBOND - позволява адаптиране към нуждите и желанията на "лекаря", който лекува пациента. ....

    Грижа и поддръжка на кожените белезници:

    За да се запази качеството и красотата на белезниците Dr. Sado в дългосрочен план, е необходимо да се полагат определени грижи. Естествената кожа е жив материал, който придобива характер и еластичност чрез правилно третиране. Препоръчваме ви да почиствате белезниците след всяка употреба с мека, леко влажна кърпа, за да отстраните потта и други остатъци. За по-обстойно почистване трябва да се използва специален препарат за почистване на кожа. Последващото третиране с продукт за грижа за кожата гарантира, че кожата на белезниците ще остане мека и еластична. С течение на времето кожата придобива уникална патина, която прави белезниците отличителни и лично за вас ценни експонати.

    Издание Д-р Садо е майстор в съчетаването на историческата същност на ограничаването на пациенти с изискванията и естетиката на съвременния BDSM. Тези белезници са не просто аксесоар за робство, но и израз на страст, преданост и дълбока връзка между партньорите.

    MEOBOND - Дигитален таймер за робство:

    Дигиталният таймер за робство MEOBOND е иновативен инструмент за самообвързване и контролирано по време целомъдрие, който може да бъде програмиран за до 100 часа. Той издържа на сила на опън от 130 килограма и е идеален за различни BDSM аксесоари като белезници, колани за целомъдрие, клетки и геги. MEOBOND е лесен за използване и ви позволява да се наслаждавате на персонализирани и безопасни BDSM преживявания, дори когато сте сами. Използвайте го, за да завържете себе си или партньора си за определен период от време и да откриете най-висшите измерения на робството. Заключването за време MEOBOND е защитено от бягство и не разбира "моля те, развържи ме, скъпи", което гарантира истинско подчинение и абсолютна загуба на контрол.

    Повече подробности:

    • Заключващи се кожени белезници.
    • Заключващите се кожени белезници от изданието Dr. Sado са почит към историческите медицински средства за ограничаване на пациенти.
    • Включват два еднакви катинара с 4 ключа - готови за незабавна употреба (дигиталните времеви ключалки MEOBOND се предлагат отделно).
    • Размери: дължина 30 см и широчина 8 см, регулируеми за перфектно прилягане.
    • Проектиран да осигури максимален контрол и ограничение по време на BDSM сесиите, като същевременно предлага голям комфорт.
    • С белезниците Dr. Sado Edition не само вдъхвате живот на завладяващата история на медицинското робство, но и създавате уникални и незабравими моменти на отдаване и доверие.
    • Медицинска игра: Medical Play е вид ролева игра, при която сексуалните партньори влизат в ролите на лекар и пациент. Обикновено доминиращият партньор влиза в ролята на лекар, който лекува своя покорен пациент. Медицинската игра може да бъде аспект на медицинския фетишизъм или просто начин двойката да разнообрази сексуалния си живот с интересна ролева игра. Медицинската игра може да бъде наречена и медицинска извратеност. При този вид игра има ясен и очевиден дисбаланс на силите. В медицинска среда лекарят е човекът, който има знанията, инструментите и лиценза да извършва определени процедури. Ако лекарят ни каже, че имаме нужда от ректален преглед, не можем да не се съгласим, нали? Това съотношение на силите е подходящо за D/s игри, при които единият партньор (пациентът) се поставя на милостта на другия (лекаря).

     

     

    Dr. Sado Hospital Restraints

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Super Handfesseln

    Super Handfesseln, die ordentlich was halten und optisch gut was hermachen: man fühlt sich direkt an ein Asylum aus den 60er Jahren erinnert. Perfekt zum fixieren und für jedes Rollenspiel im weißen Bereich.

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.
    Оценка 

    Geile Sache !

    Geile Sache ! macht sich echt gut ! sehr angenehm für Anfänger ! Preis ist okay gut verarbeitet viel Spaß dabei

    • 1 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Заключващи се кожени белезници - Edition Dr Sado

    Заключващи се кожени белезници - Edition Dr Sado

    Тези белезници са не само изключително произведение на изработката, което трябва да намери място във всяка BDSM колекция, но и функционален аксесоар, който позволява максимално обездвижване и контрол на пасивния партньор.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    8 други артикули от същата категория: