От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Бичове и flogger

Бюлетин

BDSM flogger изработен от кожа

За меки и силни удари! На flogger от MEO ще ви вдъхнови! Той е изработен от висококачествена плетена кожа и приляга идеално в ръката.

Повече информация

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

плюс разходи за доставка

Налично скоро

    Повече информация

    За меки и силни удари! MEO's flogger ще ви вдъхнови! Той е изработен от висококачествена плетена кожа и приляга идеално в ръката.

     

    In dubio pro MEO се отнася и за инструментите за бичуване, защото работим изключително с опитни майстори на камшици, които използват традиционни производствени процеси, за да произвеждат изключителни камшици и бичове flogger камшици.

     

    Петнадесетте ремъка на нашия камшик, всеки от които е изплетен по половината от дължината си, създават високо ниво на въздушно съпротивление и предизвикват характерния звук, когато се ударят в земята flogger характерен звук при удар.

     

    Нашият flogger изработен от кожа, се използва, от една страна, за затопляне на засегнатите зони на тялото, за да се насърчи по-доброто кръвообращение и по този начин да се намали рискът от нараняване, а от друга страна, за нежни удари или силни удари. Каишката за китката осигурява добър захват, а с дължината си от 70 см flogger се прибира идеално. Накратко: този flogger е незаменим за всички любители на пошляпването.

     

    Здравата дръжка е покрита с плетена кожа и има каишка за китката. Това означава, че имате flogger сигурно в ръката си и може да се съхранява и във висящо положение (препоръчва се за всички камшици и камшици).

     

    Допълнителна информация:

     

    • flogger от нашата гама HURTME.
    • Ръчно изработен от най-добрата кожа.
    • Обща дължина: приблизително 68 cm
    • Дължина на дръжката: приблизително 22 cm
    • Дебелина на дръжката: 2,5 см
    • 24 кожени ремъка
    • Подходящ за начинаещи и професионалисти в областта на BDSM.
    • Бичуването често се използва като сексуална практика за създаване на сексуално удоволствие. Така нареченото бичуване е част от сексуалната игра в BDSM. В BDSM камшиците често се използват от горните части на тялото. Те се използват както за наказание, така и за удоволствие.
    • Използването на BDSM играчки, като например нашите floggerвинаги изисква чувство за отговорност и взаимно уважение между участниците. Винаги спазвайте принципите "Безопасно, разумно, по взаимно съгласие".
    • Безопасно: Използвайте само flogger само ако сте запознати с боравенето с нея. Избягвайте чувствителните зони на тялото, особено лицето, шията и областта на бъбреците. Предварителното практикуване върху възглавница или подобен предмет може да бъде полезно, за да усетите flogger усещане за него.
    • Бъдете разумни: BDSM дейностите винаги трябва да се извършват с ясно съзнание. Избягвайте да използвате flogger ако сте под влиянието на алкохол, наркотици или силни лекарства. Освен това винаги обръщайте внимание на физическото и психическото състояние на получателя.
    • По взаимно съгласие: Общувайте открито и честно със сексуалния си партньор относно границите и желанията. Ясно Safeword трябва да бъде договорена, така че дейността да може да бъде прекратена по всяко време, ако някой от участниците се чувства неудобно.
    • Запомнете: BDSM е интимна връзка, в която доверието и комуникацията са от първостепенно значение. Използвайте нашите flogger с уважение и отговорност, за да осигурите безопасно и приятно преживяване за всички участници.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Оценка 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Напишете свой собствен преглед

        BDSM flogger изработен от кожа

        BDSM flogger изработен от кожа

        За меки и силни удари! На flogger от MEO ще ви вдъхнови! Той е изработен от висококачествена плетена кожа и приляга идеално в ръката.

        Напишете свой собствен преглед

        Други клиенти също купиха:

        24 други артикули от същата категория: