От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ball stretcher

Бюлетин

Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

Оставете се да бъдете вдъхновени от невероятния ефект на Sport Fucker Ergo Balls вълнение. Този революционен продукт, изработен от супермека, Liquid Silicone ще ви доведе до екстаз и ще ви достави силно удоволствие на ball stretching.

Повече информация

на разположение

    Повече информация

    Оставете се да бъдете вдъхновени от невероятния ефект на Sport Fucker Ergo Balls вълнение. Този революционен продукт, изработен от супермека, Liquid Silicone ще ви доведе до екстаз и ще ви достави силно удоволствие на ball stretching. Потопете се в света на удоволствието и изоставянето, докато ball stretcher постепенно разширява границите на възможностите ви и ви дава незабравимо усещане за напрежение и притегляне на топките.

     

    Изработен от висококачествен Liquid Silicone, ball stretcher Sport Fucker Ergo Balls предлага невероятно комфортно усещане. Благодарение на своята еластична, но здрава и издръжлива текстура, той се адаптира перфектно към вашата анатомия и ще ви стимулира с всяка стъпка, всяко движение и всяко докосване. Почувствайте как ball stretcher нежно, но неотклонно придърпва тестисите ви и ви отвежда в света на вълнуващите усещания.

     

    Sport Fucker Ergo Balls се предлага в различни размери, така че ще намерите идеалното решение за индивидуалните си нужди. Независимо дали сте начинаещ в ball stretching, или вече имате опит, няма да останете разочаровани от този универсален и вълнуващ ball stretcher от Sport Fucker вас няма да останете разочаровани. Потопете се в едно ново приключение, изпълнено с похот и страст, и открийте силните усещания, които Sport Fucker Ergo Balls ball stretcher Ще ви предложи.

     

    Време е да изживеете сексуалните си фантазии и да се впуснете в пътешествие, изпълнено с интензивна стимулация и безграничен екстаз. С Sport Fucker Ergo Balls ще изпитате върховно удовлетворение и ще откриете напълно ново усещане за удоволствие. Искате ли да бъдете съблазнени от интензивния ефект на топката за разтягане? Тогава се потопете и изживейте незабравими мигове на удоволствие и отдаденост.

     

    Какво представлява течният силикон?

     

    Liquid Silicone е истинският вътрешен съвет сред материалите за секс играчки. Той е абсолютно безвреден за кожата, така че е безопасен и приятен за употреба - без компромиси. Освен това е невероятно здрав, така че може да издържи и на най-дивите приключения и все още да остане в отлична форма. А гъвкавостта? Ненадмината! Liquid Silicone се адаптира към всяка възможна форма и все пак предлага необходимата здравина. И най-хубавото от всичко: усещането е невероятно естествено. Накратко: Liquid Silicone е универсалният материал сред материалите за секс играчки, който не оставя нищо желано по отношение на безопасността и удоволствието!

     

    Почистване и грижа за секс играчките от течен силикон?

     

    Секс играчката трябва да се почиства старателно след всяка употреба. Просто я измийте с топла вода и мек сапун. Не се притеснявайте, материалът е водоустойчив и може да се изплакне лесно. Ако желаете, можете дори да използвате специален препарат за почистване на секс играчки, като нашия спрей VERYCLEAN. След почистването трябва да оставите секс играчката си да изсъхне напълно. Най-добре е да я оставите да изсъхне на въздух, а не директно на слънце или на отоплителен уред. Когато е напълно суха, я съхранявайте на чисто и сухо място, далеч от други секс играчки. Най-добре е да я поставите в специална торбичка за съхранение на секс играчки, за да я предпазите от прах и мръсотия. И още един съвет: винаги използвайте правилния лубрикант. Секс играчката на силиконова основа работи много добре с лубриканти на водна основа като Aquameo. Трябва обаче да избягвате лубриканти на силиконова основа, тъй като те могат да атакуват материала. Ако следвате тези прости съвети за грижа, ще се радвате на секс играчката си дълго време!

     

    Повече информация:

     

    • ball stretcher
    • Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher
    • Изработена от мека, матова Liquid Silicone
    • Предлага се в различни размери
    • Ергономична форма
    • Разтяга скротума по удобен начин
    • Височина (в ненапрегнато състояние): приблизително 3,0 см, 4,0 см, 5,0 см или 6,0 см.
    • Без притискане на кожата
    • ball stretcher седи много приятно и удобно
    • Материал: силикон
    • Sport Fucker и MEO са известни компании, които са специализирани във висококачествени секс играчки и BDSM продукти. Богатата гама предлага иновативни и вълнуващи продукти за всички, които искат да издигнат сексуалните си преживявания на ново ниво. Sport Fucker и MEO са символ на качество, функционалност и максимално удоволствие. Продуктите са внимателно разработени и произведени в съответствие със строги стандарти за качество, за да гарантират безопасно и вълнуващо сексуално изживяване. Този продукт също е впечатляващ пример за първокласното качество и уникалния дизайн, за които Sport Fucker и MEO са известни.

    Това също може да ви интересува:

    ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

    Оценка 

    Richtig geil

    Der Ballstretcher ist echt geil. Angenehmes Silikon und sehr dehnfähig.

    • 2 от 2 клиенти намериха този преглед за полезен.

    Напишете свой собствен преглед

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Sport Fucker Ergo Balls - ball stretcher

    Оставете се да бъдете вдъхновени от невероятния ефект на Sport Fucker Ergo Balls вълнение. Този революционен продукт, изработен от супермека, Liquid Silicone ще ви доведе до екстаз и ще ви достави силно удоволствие на ball stretching.

    Напишете свой собствен преглед

    Други клиенти също купиха:

    30 други артикули от същата категория: