От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM Газови маски

Бюлетин

BDSM Газови маски 

BDSM магазинът на MEO предлага разнообразие от военни противогази, промишлени противогази и BDSM противогази, както и много аксесоари, като филтри за противогази, маркучи за противогази и дихателни торбички, които могат да бъдат свързани с нашите противогази.

12
на страница
Покажи 13 - 22 от 22 елемента
Покажи 13 - 22 от 22 елемента

BDSM газовите маски са един от BDSM аксесоарите ("Бондаж", "Дисциплина", "Садизъм" и "Мазохизъм") и се използват за манипулиране на човек по време на определени BDSM дейности. Те често се използват като форма на контрол на дишането или сензорна депривация и могат да се използват при различни BDSM дейности, като например робство, телесно наказание и сензорна депривация.

Газовите маски обикновено покриват цялото лице и са снабдени с тръба или маркуч, който контролира подаването на въздух към лицето, носещо маската. Някои газови маски имат клапан, който може да се регулира, за да се контролира подаването на въздух, докато други газови маски имат тръба, която може да се свърже с отделна система, която контролира подаването на въздух.

Газовите маски могат да се използват в различни BDSM дейности, като например:

Връзване: Газовите маски могат да се използват като аксесоар при връзване, тъй като могат да ограничат способността на лицето да движи главата си и да го държат в определена позиция.

Телесно наказание: С газовата маска се ограничава дишането на лицето, което може да засили физическото усещане по време на Impact Play, като например пошляпване.

Сензорна депривация: С газовата маска се ограничава способността на лицето да вижда и чува, което може да засили усещането за беззащитност и подчинение.

Газовите маски могат да бъдат изработени от различни материали, като гума, PVC и силикон. Газовите маски могат също така да бъдат украсени с украшения като шипове, вериги и катарами, за да се повиши тяхната визуална привлекателност.

Важно е да се отбележи, че BDSM дейностите, включително използването на газови маски, трябва да бъдат консенсусни и безопасни и че всички участници трябва да знаят своите граници. Газовите маски трябва да се използват само когато и двете страни са дали съгласието си и трябва да бъдат признати в рамките на BDSM общността. Комуникацията и съгласието са от първостепенно значение при BDSM дейностите. Ето защо е важно да се установи безопасна дума или сигнал, преди да се пристъпи към дейности, които включват ограничаване на дишането. Важно е също така да сте наясно с рисковете за безопасността и да знаете как да използвате противогаза правилно, така че лицето, което го носи, да не може да пострада.


BDSM противогазите са вид фетиш оборудване, което обикновено се използва в BDSM сесиите. Те са предназначени да покриват лицето и да осигуряват херметична защита. Обикновено се използват в комбинация с дихателна игра, лишаване от сетивни усещания или други варианти на BDSM игра.

Нашите клиенти използват газови маски в BDSM сесиите по различни причини. Някои от тях се наслаждават на чувството за контрол и подчинение, което идва от възможността да контролират дишането си, докато други се наслаждават на усещането за ограничен въздушен поток. Освен това използването на противогаз може да създаде усещане за анонимност и откъснатост, което позволява на хората да се освободят от задръжките си и да се потопят изцяло в сцената.

Има няколко вида BDSM противогази, включително:

  • Пълнолицеви газови маски - те покриват цялото лице и осигуряват херметично уплътнение около носа и устата.
  • Полулицеви газови маски - Те покриват само долната половина на лицето, като оставят очите и челото открити.
  • Гумени противогази - Те са изработени от латекс или гума, прилягат плътно и осигуряват херметичност.
  • Военни газови маски - Автентични газови маски, използвани от военните и често модифицирани за целите на BDSM.
  • Промишлени газови маски - Подобно на военните газови маски, те обикновено се използват в промишлеността за защита от химикали и други опасни вещества.
  • Стиймпънк газови маски - Те имат декоративен и артистичен дизайн и често включват зъбни колела и други елементи от естетиката на стиймпънка.
  • Киберпънк газови маски - Подобни на стиймпънк газовите маски, но с футуристичен, вдъхновен от киберпънка дизайн.
  • Газови маски с филтри - Те съдържат работещи филтри, които действително предпазват от опасни вещества.
  • Газови маски с маркучи - Някои газови маски имат маркучи, които позволяват вкарването на въздух от отдалечен източник, което допринася за сензорна депривация.