От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

BDSM електростимулация

Бюлетин

BDSM електростимулация 

В света на BDSM електростимулацията усъвършенстваната технология се среща с интимното експериментиране. Това е еротично приключение, в което чрез електростимулация се предизвикват различни усещания. Това може да бъде приятно усещане за изтръпване, пулсиращи вибрации или интензивни тласъци, които обхващат широк спектър от сексуални усещания. BDSM...

В света на BDSM електростимулацията усъвършенстваната технология се среща с интимното експериментиране. Това е еротично приключение, в което чрез електростимулация се предизвикват различни усещания. Това може да бъде приятно усещане за изтръпване, пулсиращи вибрации или интензивни тласъци, които обхващат широк спектър от сексуални усещания. BDSM електростимулацията дава възможност да се експериментира с интензивността на електрическите токове и по този начин да се регулира интензивността и дълбочината на усещанията.

Още
12
на страница
Покажи 13 - 19 от 19 елемента
Покажи 13 - 19 от 19 елемента

BDSM електростимулация Вашият път към наелектризиращи усещания!

Въведение: Какво е BDSM електростимулация?

BDSM електростимулацията, известна още като "e-stim", е очарователна и все по-популярна форма на игра в рамките на BDSM сцената, при която за сексуална стимулация се използват електрически токове. Този вид чувствено наелектризиране съчетава технологията с еротиката и открива съвсем ново измерение на удоволствието. Контролираното използване на електрически импулси, които се подават към различни части на тялото чрез специални устройства и секс играчки, създава интензивно преживяване, което може да бъде както стимулиращо, така и леко болезнено.

В света на BDSM електростимулацията напредналите технологии се срещат с интимните експерименти. Това е еротично приключение, в което чрез електрическа стимулация се предизвикват различни усещания. Това може да бъде приятно усещане за изтръпване, пулсиращи вибрации или интензивни тласъци, които обхващат широк спектър от сексуални усещания. BDSM електростимулацията дава възможност да се експериментира с интензивността на електрическите токове и по този начин да се регулира интензивността и дълбочината на усещанията.

Комбинацията от BDSM електростимулация с еротична ролева игра предлага допълнително ниво на сексуално удоволствие. От нежни стимулиращи токове до мощни импулси, опитните потребители могат да изследват и предефинират както психологическите, така и физическите граници. BDSM електростимулацията предлага потенциал за преживяване на изненадващи и необикновени кулминации чрез целенасочено използване на електрически импулси.

Разбира се, от съществено значение е да знаете как да използвате BDSM електростимулацията безопасно. Трябва да се внимава, за да се гарантира, че се използват само подходящи устройства и помощни средства. Секс играчките трябва да са с високо качество и да отговарят на стандартите за безопасност, за да се сведат до минимум рисковете. Освен това е важно всички практики на BDSM електростимулация да се провеждат в обстановка на доверие, уважение и съгласие. Това е единственият начин да се гарантира, че всички участници ще могат да се насладят на преживяването си, без да се излагат на нежелани рискове.

За да се потопите безопасно в света на BDSM електростимулацията, е препоръчително да се информирате добре предварително и, ако е необходимо, да потърсите съвет от опитни потребители или професионалисти. Става въпрос не само за разбиране на начина на работа на устройствата и правилното им използване, но и за познаване и зачитане на собствените граници и тези на партньора. По този начин BDSM електростимулацията може да се превърне във вълнуващо ново и безопасно допълнение към сексуалния репертоар.

Обяснение на BDSM:

BDSM е съставен термин, съставен от съкращенията BD (Bondage & Discipline), DS (Dominance & Submission) и SM (Sadomasochism), който обхваща редица сексуални предпочитания и практики, които се занимават с темите за властта, контрола и физическата и психологическата стимулация.

Bondage & Discipline (Връзване и дисциплина) се отнася до стимулиране на партньора чрез физическо ограничаване (робство) и дисциплина.

Dominance & Submission (Доминиране и подчинение) се отнася до психологическия компонент на властта и контрола, като единият човек поема доминиращата роля, а другият - подчинената. Това включва доброволно предаване на властта и контрола на доминиращия партньор.

Садомазохизмът се занимава с възбуждане чрез причиняване или изтърпяване на болка и унижение.

Във всички аспекти на BDSM акцентът е върху взаимодействието по взаимно съгласие, при което всички участници са съгласни с дейностите и са сключени ясни споразумения.

Обяснение на еротичната електростимулация:

Еротичната електростимулация, често наричана e-stim, включва използването на електрически импулси за сексуална стимулация. Специализирани устройства, известни като устройства TENS (транскутанна електрическа стимулация на нервите) или по-специфични устройства за електростимулация, генерират слаби до силни електрически импулси, които се подават към различни части на тялото чрез електроди.

В зависимост от настройката, вида на устройството и разположението на електродите усещанията могат да варират от леко изтръпване до по-дълбоко, пулсиращо усещане. Еротичната електростимулация често се използва за опознаване на нови усещания и за повишаване на сексуалното удоволствие.

Защо BDSM и еротичната електростимулация се съчетават добре

BDSM и еротичната електростимулация се допълват много добре по няколко причини:

контрол и власт: БДСМ често е свързан с динамичното взаимодействие на контрола и властта. Електростимулацията добавя още едно ниво тук - доминиращият партньор може пряко да влияе върху чувственото преживяване на подчинения партньор, като контролира интензивността и модела на електростимулация.

Игра на сетивата: BDSM често включва игра на сетивата, при която сетивата се засилват или изключват, за да се засили сексуалното преживяване. Електрическата стимулация може да подсили тези сетивни преживявания, като добави необичайни усещания, които не могат да бъдат постигнати чрез традиционното докосване.

Изследване на границите: БДСМ позволява на хората да изследват своите физически и психологически граници по безопасен и контролиран начин. Електростимулацията предлага уникален начин за тестване и потенциално разширяване на тези граници.

Универсалност: Електростимулацията е многофункционална и може да бъде интегрирана в различни BDSM сценарии - от леко изтръпване по време на прелюдия до по-интензивна стимулация в сесия между болката и удоволствието.

Безопасна практика: Както BDSM, така и електростимулацията наблягат на безопасността и консенсусните практики на игра. Устройствата за електростимулация са проектирани така, че да са безопасни за употреба, когато се използват правилно, стига да са постигнати ясни споразумения, да се спазват границите и да се вземат подходящи предпазни мерки.

В обобщение, еротичната електростимулация допринася за разнообразието и интензивността на BDSM преживяванията, като позволява на участниците да изпробват нови видове стимулация и по този начин да разширят сексуалния си опит.

Видове секс играчки за електростимулация в контекста на BDSM:

Електроди и самозалепващи се подложки:

При BDSM електростимулацията електродите и самозалепващите се подложки са в центъра на действието. Тези компоненти са нежните съблазнители сред аксесоарите за електростимулация, тъй като дават възможност да се насладите на мравучкащия ефект на електростимулацията дори върху най-чувствителните части на тялото.

Електродите и подложките служат като интерфейс между кожата и генератора на електрически импулси (устройството за електростимулация). Те са проектирани така, че да предават електрическите импулси равномерно и контролирано към зоната на тялото, към която са прикрепени. Това дава възможност за прецизно дозиране на BDSM електростимулацията и прави този вид еротична стимулация особено адаптивна и универсална.

Поради своята гъвкавост и лекота на използване електродите и подложките са идеални за започване на работа с BDSM електростимулацията. Те могат да бъдат закачливо приложени към зърната или гениталиите като пенис, тестиси, анус или вагина, за да създадат засилено сетивно изживяване. Интензивността може да се увеличава бавно, така че постепенно да свикнете с усещанията и да откриете собствените си предпочитания.

Самозалепващите електроди и подложки са идеални за начинаещи в BDSM електростимулацията, по-специално, тъй като обикновено осигуряват много нежна стимулация, която не е твърде взискателна. Фините електрически импулси създават интензивно усещане за изтръпване или пулсиране, което може да повиши сексуалната възбуда и да доведе до мощни оргазми. Но тези аксесоари също така предлагат на опитните почитатели на BDSM възможността постоянно да преоткриват и усъвършенстват играта си с удоволствие и електростимулацията, като експериментират с разположението и интензивността.

Когато използвате електроди и подложки, е важно да се уверите, че те са нанесени чисто. Кожата трябва да е свободна от масла и кремове преди нанасяне, за да се осигури оптимален контакт. След употреба електродите трябва да се почистят и дезинфекцират правилно, за да се гарантира хигиената и дълготрайността на BDSM аксесоарите за електростимулация.
Върху тези основи може да се изгради космос от иновативни приятни усещания, който да отвори вълнуващи измерения на сексуалността за всички любители на BDSM електростимулацията. С правилните лични настройки и съзнателен, чувствителен подход електродите и подложките са ключът към една вселена, изпълнена с наелектризиращ екстаз.

Секс играчки за оценка:

Специално разработените секс играчки за оценка играят централна роля в света на BDSM електростимулацията, тъй като предават електрически импулси директно към ерогенните зони и следователно могат да осигурят особено интензивни преживявания. Тези иновативни играчки включват вибратори Estim, анални тапи Estim, вагинални сонди Estim и пръстени Estim, които са специално разработени за различни практики и предпочитания.

Дилдото Estim може да се използва като обикновеното вибраторче, но предлага допълнителна тръпка от електростимулацията. С различни нива на интензивност и модели те предлагат невероятно разнообразна гама от усещания за повишаване на сексуалното удоволствие. Дилдата Estim се предлагат в различни размери, форми и материали, за да покрият възможно най-широк спектър от индивидуални предпочитания. Когато използвате вибраторите Estim като част от BDSM електростимулацията, може да се изследва цялата гама от разновидности на електростимулацията - от нежни, едва доловими токови вълни до мощни, пулсиращи импулси.
За тези, които не искат да пропускат аналната стимулация, има анални тапи EStim. Тези анални тапи представляват биполярни или монополярни електроди, които стимулират ерогенната зона около и в ануса. Този вид BDSM електростимулация е идеален за достигане на нови нива на анално удовлетворение.

Пенис пръстените Estim отварят още едно измерение на еротичната стимулация в BDSM електростимулацията. Пенис пръстените Estim обгръщат основата на пениса и изпращат електрически импулси по време на ерекция, които могат да се усетят чак до главичката и тестисите. BDSM електростимулацията с помощта на пенис рингове Estim може да помогне за укрепване на ерекцията, да увеличи сексуалната издръжливост и да допринесе за особено интензивен оргазъм.

При всички видове секс играчки Estim качеството и безопасността на продуктите са с най-висок приоритет. Те трябва да бъдат внимателно подбрани и използвани съгласно инструкциите за употреба, за да се гарантира безопасно и задоволително преживяване. БДСМ електростимулацията с тези стимулиращи секс играчки изисква и известен период на запознаване, за да се открият оптималните настройки за лично удоволствие и да се избегнат нежелани изненади.

Гамата от електрически секс играчки в категорията БДСМ електростимулация е широка и позволява на любителите на тази практика да адаптират еротичната си игра към точните си желания и да изследват нови хоризонти на удоволствието отново и отново. Независимо дали сами или с партньор, тези секс играчки засилват чувственото изживяване и допринасят значително за превръщането на BDSM електростимулацията в уникална и незабравима част от сексуалното пътешествие на откривателите.

Аксесоари за напреднали потребители:

В широката гама от продукти за BDSM електростимулация има аксесоари, които са специално пригодени за нуждите и желанията на напредналите потребители. Тези устройства, като например камшици Estim, пенис тапи Estim, уретрални сонди Estim и електроди за тяло, осигуряват по-дълбока и често по-интензивна форма на електростимулация, която далеч надхвърля това, което може да се постигне с обикновени електроди и тампони.

Камшиците Estim или греблата Estim съчетават класическото усещане за камшик с допълнителното усещане за електрически импулси. Контактът с кожата не само създава физическия ефект на камшика, но и се засилва от BDSM електрическата стимулация, което води до много интензивно преживяване. Този тип аксесоари са предназначени за хора, които искат да експериментират с комбинацията от болка и удоволствие и вече имат опит с използването на камшици и подобни продукти.

Пенис тапите, известни още като "уретрални звуци", се използват за доставяне на електрическа стимулация директно в уретрата. Обикновено са изработени от проводящ материал и позволяват BDSM електростимулация, която е несравнима с външната стимулация. Използването на тази усъвършенствана BDSM електростимулация изисква висока степен на грижа и чистота, както и задълбочено запознаване с интензивните усещания, които се получават.

Уретралните сонди предлагат и задълбочаващ компонент на BDSM електростимулацията. Те могат да се използват по подобен на пенис тапите начин и също изискват висока степен на хигиена и внимание. Те позволяват целенасочено и много локализирано стимулиране на уретрата и могат да се използват както от мъже, така и от жени като част от BDSM електростимулацията.

Електродите за тяло са специалност в областта на BDSM електростимулацията, тъй като позволяват още по-широк спектър от приложения. Те могат да се прикрепят към цялото тяло и се предлагат в различни форми и размери, за да се включат в стимулацията различни области на тялото. Това предлага възможност да включите цялото тяло в играта с електрическо удоволствие и да се насладите на BDSM електростимулацията в най-всеобхватната ѝ форма.

Тези сложни BDSM аксесоари за електростимулация представляват свят на невъобразими усещания и предлагат възможност да разширите собствената си сексуална вселена и да се потопите интензивно в дълбините на удоволствието. Те обаче изискват напреднало разбиране на технологията, изискванията за безопасност и собствените ви граници. Всеки, който се занимава с тези очарователни аспекти на BDSM електростимулацията, отваря ниво на еротика, което приканва към изследване и откриване отново и отново.

Приложение и безопасност:

Практикуването на BDSM електростимулация е не само източник на интензивно удоволствие и еротични открития, но и изисква висока степен на отговорност, предпазливост и грижа. Преди да се потопите в света на електрическото удоволствие, е важно да си осигурите безопасна употреба и да боравите внимателно със съответните секс играчки и устройства за електростимулация.

На първо място, важно е да се запознаете с функциите и характеристиките на устройствата и аксесоарите, използвани за BDSM електростимулация. Прочетете внимателно инструкциите за употреба и разберете всички функции на устройствата за електростимулация. Подходът "стъпка по стъпка" дава възможност да се запознаете със собствената си реакция към електростимулацията и ви помага безопасно и с уважение да изследвате собствените си граници и тези на партньора си.

Безопасността при използване на BDSM електростимулация включва и използването на подходящи аксесоари и устройства, за да се избегнат инциденти и наранявания. Трябва да се използват висококачествени продукти от реномирани производители и да се избягва използването на домашно направени електроуреди или такива, които не са предназначени за тази цел. Освен това, за да се избегнат рискове за здравето, стимулацията никога не трябва да се използва над талията, особено в близост до сърцето.

Друг важен аспект на безопасността на BDSM електростимулацията е грижата и почистването на секс играчките Estim. Специалните почистващи препарати, като например спреят INSTACLEAN на MEO, почистват и дезинфекцират продуктите и по този начин предотвратяват предаването на микроби и бактерии. Препоръчително е играчките за електростимулация да се почистват след всяка употреба и редовно да се проверяват за повреди, които биха могли да застрашат безопасността.

Освен това е препоръчително да се обръща внимание на сигналите на тялото и да се спира BDSM електростимулацията незабавно, ако се появи дискомфорт или болка. Комуникацията тук е от ключово значение - както преди, така и по време на употребата, трябва да разговаряте с партньора си за усещанията, желанията и границите.

Като цяло BDSM електростимулацията е вълнуващ начин за много хора да обогатят своята сексуалност, но е важно тези практики винаги да се извършват при ясни споразумения, взаимно доверие и с най-голямо внимание, за да се гарантира преживяване, което е не само вълнуващо и приятно, но и безопасно и отговорно.

За кого е подходяща BDSM електростимулацията?

BDSM електростимулацията е нещо, което може да се хареса на широк кръг от хора, независимо дали сте напълно нови в света на BDSM или вече имате опит с различни фетиши и различни видове сексуална игра. Привлекателността на BDSM електростимулацията се крие в способността ѝ да разшири репертоара от сексуални преживявания чрез нови, уникални и интензивни усещания.

Начинаещите, които са любопитни и искат да изследват BDSM електростимулацията, могат да се възползват от нежно въведение в тази практика. Ниските настройки на устройството за електростимулация и използването на прости аксесоари като електроди и подложки дават възможност внимателно да се запознаете с многобройните възможности на електростимулацията, без да се чувствате претоварени. BDSM електростимулацията може да помогне на начинаещите да разберат по-добре собствените си ерогенни зони и да открият кои видове стимулация им доставят най-голямо удоволствие.

Опитните потребители на BDSM електростимулацията могат да задълбочат познанията си, като включат в сексуалния си живот по-сложни и усъвършенствани аксесоари и техники. Те могат да отворят вратата към още по-непознати и потенциално по-възбуждащи области на BDSM електростимулацията, като използват по-усъвършенствани аксесоари като EStim скоби за зърна, пенис тапи и уретрални сонди. Със задълбочено разбиране на собствените си предпочитания и граници опитните потребители могат да създават сложни сценарии, включващи както физически, така и психологически аспекти на господството, подчинението и сензорната стимулация.

Важно е да се подчертае, че BDSM електростимулацията е подходяща за всички възрастни, стига да се извършва отговорно и безопасно. Хората със сърдечни заболявания, бременните жени или хората с други здравословни проблеми обикновено се съветват да избягват този вид стимулация или да се консултират предварително с лекар. Собственото ви здраве и безопасност, както и това на партньора ви, винаги трябва да са на първо място, когато се впускате в завладяващото пътешествие на BDSM електростимулацията.

Следователно BDSM електростимулацията е област, която предлага широк спектър от еротични преживявания за различни хора. Това е област, в която могат да се спазват индивидуалните граници, да се изследват личните предпочитания и да се разширяват сексуалните хоризонти по безопасен и консенсусен начин. Независимо дали става дума за средство за самозадоволяване, за задълбочаване на връзката между партньорите или за форма на сексуално изразяване, BDSM електростимулацията е завладяващо допълнение към многостранния и пълноценен сексуален живот.

Уникалната гама на MEO:

От самото си създаване MEO се е утвърдила като един от водещите доставчици на BDSM продукти. С впечатляващо присъствие в над 119 държави по света, MEO предлага обширна и разнообразна гама, която е особено характерна в сегмента на BDSM електростимулацията. От начинаещи до опитни BDSM ентусиасти, BDSM магазинът предлага широка гама, която покрива целия спектър на еротичната електростимулация.

Клиентите на MEO ще намерят класически BDSM елементи за електростимулация като електроди, подложки и електростимулатори, които са подходящи за започване на работа в света на еротичната електростимулация. Асортиментът включва и специализирани играчки като вибратори Estim и анални тапи Estim, пръстени Estim и сложно оборудване за напреднали потребители като скоби за зърна Estim и уретрални сонди Estim. MEO поставя специален акцент върху качеството и безопасността на своите продукти, за да гарантира, че те са не само ефективни, но и безопасни за употреба.

Една от отличителните черти на MEO е нейната гама от ексклузивни продукти, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Тези специални артикули често са резултат от задълбочени проучвания и иновации с цел да се разширят границите на BDSM електростимулацията и да се предложат на потребителите нови, уникални и висококачествени възможности. Това са секс играчки и аксесоари, специално разработени за усъвършенстване и засилване на BDSM електростимулацията, често вдъхновени от отзивите и нуждите на клиентите.

Гамата MEO се допълва от набор от продукти за почистване и грижа за продуктите за електростимулация. От специализираните спрейове за почистване до решенията за съхранение, които осигуряват дълготрайност и хигиена на устройствата, всичко е предназначено да гарантира безопасно и приятно изживяване за потребителя.

Освен това MEO предлага изчерпателна информация, насоки и подкрепа за всички, които се интересуват да научат повече за BDSM електростимулацията. Това подчертава ангажимента на MEO не само да продава продукти, но и да придружава клиентите си в тяхното еротично пътешествие и да им даде възможност да се насладят на вълнуваща и обогатяваща употреба на продуктите на Estim.

Със своето уникално предложение MEO се позиционира като важен партньор за всеки, който търси висококачествени и иновативни преживявания с BDSM електростимулация, които наблягат на безопасността, обслужването на клиентите и продуктовото разнообразие.

Открийте очарователния свят на BDSM електростимулацията!

Очаква ви очарователният свят на BDSM електростимулацията. Независимо дали сте любопитен начинаещ или опитен BDSM практик - MEO ви предлага устройствата и секс играчките, които ще превърнат фантазиите ви във вълнуваща реалност. Открийте многообразната гама и позволете на еротичната електростимулация да открие нови граници на удоволствието във вашия еротичен репертоар.

Разгледайте впечатляващата гама на MEO и намерете точно това, което сърцето ви желае, сред многобройните възможности за BDSM електростимулация. Вдъхновете се от разнообразните възможности и направете сексуалността си по-интензивна и вълнуваща от всякога.

Ако имате някакви въпроси относно продуктите, употребата или безопасността, многоезичният екип за обслужване на клиенти на MEO е на разположение да ви помогне. С компетентност и дискретност служителите от отдела за обслужване на клиенти ще ви помогнат да разсеете съмненията си и ще ви предоставят съвети и подкрепа, така че да можете уверено да започнете или да продължите по пътя на електростимулацията.

Открийте очарователния свят на MEO сега - и дайте на удоволствието си удара, който заслужава. Опитайте как електрическите импулси издигат удоволствието ви на ново ниво и изпитайте интензивността на BDSM електростимулацията, която добавя съвсем нова дълбочина към сексуалното ви изживяване.

Обслужване на клиентите на MEO:

Обслужването на клиентите на MEO е неразделна част от цялостното преживяване при пазаруване и отразява ангажимента на компанията да предоставя на всеки клиент възможно най-доброто обслужване. MEO разбира, че темите за BDSM и електростимулацията могат да бъдат нови и потенциално предизвикателни за някои хора, и затова предлага многоезично обслужване на клиенти, което е компетентно, дискретно и полезно.

Служителите от отдела за обслужване на клиенти са специално обучени да отговарят на всички въпроси, свързани с BDSM и електростимулацията. Независимо дали става въпрос за съвети за избор на продукт, техническа поддръжка или съвети за безопасна употреба, екипът за обслужване на клиенти на MEO предоставя експертна помощ и гарантира, че както начинаещите, така и опитните потребители се чувстват разбрани и комфортно.

Многоезичието на екипа за обслужване на клиенти е голямо предимство, тъй като означава, че може да се обърне внимание на широк кръг клиенти от различни страни и култури. MEO отдава голямо значение на факта, че можете да общувате на родния си език, за да се избегнат недоразумения и да се осигури ясна и ефективна комуникация.

Ако започвате да откривате света на BDSM електростимулацията или бихте искали да разширите съществуващите си практики, можете да разчитате на екипа за обслужване на клиенти на MEO, който ще ви предостави съвети и подкрепа. MEO не само ви предлага изключително изживяване при пазаруване, но и ви придружава по пътя към вълнуващи сексуални преживявания. Свържете се с екипа с увереност и се възползвайте от персонализираната подкрепа, която има за цел да направи опита ви с BDSM електростимулацията обогатяващ и безопасен.

Аспекти на безопасността:

Използването на еротична електростимулация като цяло е безопасно, тъй като произведените за тази цел устройства - като TENS апарати (транскутанна електрическа стимулация на нервите) или специални устройства за електростимулация - са специално разработени за безопасна употреба върху човешкото тяло. Ето някои причини, поради които тази практика може да се счита за безопасна, когато се извършва правилно:

Нисък ток: Устройствата за еротична електростимулация обикновено използват много нисък ток, за да стимулират само нервните окончания.

Контролирани импулси: Устройствата генерират контролирани електрически импулси, които могат да се регулират чрез настройки на самото устройство. Това позволява интензивността да се увеличава или намалява според нуждите.

Медицинска употреба: Устройствата TENS се използват и в медицината, например за облекчаване на болка, което показва, че технологията може да се използва безопасно.

Повърхностна стимулация: Електрическите импулси, използвани за еротична електростимулация, обикновено са достатъчно силни, за да стимулират само повърхността на кожата или нервите непосредствено под нея, без да проникват по-дълбоко в тялото.

Те са предназначени за употреба върху хора: Устройствата за електростимулация за еротични цели се разработват и произвеждат с особено внимание към безопасността. Те се подлагат на тестове за качество и безопасност, за да се гарантира, че не представляват риск за потребителите, когато се използват по предназначение.

Инструкции и указания: Устройствата за еротична електростимулация се предлагат с подробни инструкции и информация за безопасност, които помагат за безопасната им употреба.

Важно е обаче да се отбележи, че има определени обстоятелства, при които еротичната електростимулация не се препоръчва: напр.Например:

Хората с пейсмейкъри, имплантирани дефибрилатори или други електронни медицински устройства не трябва да използват електростимулация.

Бременните жени и хората с определени медицински състояния, като например сърдечносъдови заболявания, трябва да се въздържат от използването ѝ.

Електродите никога не трябва да се поставят около врата или в близост до сърцето.

Като цяло е препоръчително да се информирате добре, преди да използвате електростимулация, и ако се съмнявате, да се консултирате с лекар, за да се уверите, че няма здравословни проблеми. Когато се използва правилно и в съответствие с инструкциите за безопасност, еротичната електростимулация може да бъде приятно и безопасно допълнение към сексуалния репертоар.