От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Ball stretcher

Бюлетин

Ball stretcher 

Неръждаемата стомана ball stretcher носи на много мъже голямо удоволствие по време на секс или мастурбация. Нашите по-тежки версии могат да се използват и за уголемяване на скротума.

12
на страница
Покажи 13 - 24 от 66 елемента
Покажи 13 - 24 от 66 елемента

ball stretcher е устройство или секс играчка, която се носи около скротума, за да разтяга тестисите. Обикновено ball stretcher се изработва от различни материали. MEO предлага ball stretcher, изработен от силикон, ball stretcher, изработен от кожа, ball stretcher, изработен от метал , и ball stretcher, изработен от гума. Предлагаме и заключващи се ball stretcher. ball stretcher и тежести за тестиси се предлагат в различни форми и размери и могат да се носят за кратък или дълъг период от време.

Използването на топка за разтягане има няколко предимства. Много мъже смятат, че усещането за разтягане на тестисите или скротума е много приятно, тъй като им дава уникално и интензивно усещане по време на секс. Някои мъже също така забелязват, че носенето на сачмени носи тели повишава сексуалната им активност, като увеличава издръжливостта им или прави оргазмите им по-интензивни.

Има много различни видове сачмени носители. Някои от най-популярните са:


Когато избирате носилка за топка , е важно да вземете предвид фактори като материал, размер и тегло. Също така е важно да започнете с по-малък размер на топка за разтягане и постепенно да се насочите къмпо-тежки размери ball stretcher , докато тялото ви свикне с усещането за разтягане на тестисите и скротума. Също така е важно да следвате инструкциите на производителя за употреба и грижи, за да сте сигурни, че вашият ball stretcher ще издържи дълго време и ще е безопасен за употреба. В MEO винаги ще намерите най-големия избор на ball stretcher и най-новите модели топчета за разтягане.