От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Watersports Превръщане

Бюлетин

Watersports Превръщане 

watersportзлатният душ и златният душ със сигурност са сред най-интимните неща, които можете да си представите по време на секс. Ние предлагаме подходящите аксесоари ... бързо ✓ Дискретно ✓ Евтино.

12
на страница
Покажи 1 - 12 от 46 елемента
Покажи 1 - 12 от 46 елемента

watersport, известен също като "извращение, свързано с водни спортове", уролагния или урофилия, е разновидност на BDSM, при която партньорът се възбужда сексуално от уриниране върху себе си или върху друг човек. Тя може да включва и дейности като "златни душове" (уриниране върху друг човек) или "водни спортове" (уриниране върху себе си или друг човек по време на сексуална активност).

В нашия онлайн магазин можете да намерите разнообразни продукти, които могат да се използват по време на Watersports, напр:

  • Тапи за пенис, напр. с фуния или тръбичка: това са специални тапи за пенис, които се поставят в уретрата, за да позволят по-лесно и по-контролирано уриниране по време на сексуална активност.
  • Помощни средства за уриниране: Това са приспособления, които се носят около кръста и имат тръбичка, която може да се постави в уретрата, за да се улесни и контролира уринирането по време на сексуална активност.
  • Бутилки или контейнери за урина: Това са контейнери, в които се съхранява урината, за да се използва по време на сексуална активност.
  • Така наречената фетиш подложка: Това е черна подложка с висока степен на абсорбиране на влагата, която се радва на голяма популярност във фетиш сцената, тъй като гарантира неограничено забавление по време на секс, защото надеждно абсорбира всички възникнали течности.
  • Аксесоари: Например жартиери, белезници за ръце, кожени яки и т.н. с жълти цветни детайли, които сигнализират, че сте в Watersports изправяне.

Акценти от водните спортове:

  • watersport служи за създаване на усещане за власт и контрол в динамиката на BDSM.
  • Може да се използва за изследване на нови граници по отношение на сексуалната активност
  • Може да бъде начин за постигане на повишено чувство на уязвимост и подчинение


Важно е да помните, че BDSM практиките изискват взаимно съгласие и комуникация, а безопасността и хигиената са от първостепенно значение. Преди да се впуснете в практиките на водните спортове, не забравяйте да поговорите за това с партньора си, да определите границите и да се споразумеете за безопасна дума. Също така е важно да сте наясно с рисковете от Watersportsкато например инфекции, и винаги да имате начин да прекратите дейността, ако е необходимо. Също така е важно да вземете необходимите предпазни мерки и да използвате подходящ дезинфектант, като например нашия спрей INSTACLEAN, за да сведете риска до минимум.