От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Пръстени за пенис и ball stretcher

Бюлетин

Пръстени за пенис и ball stretcher 

Всичко за мъжете: пенис пръстени от неръждаема стомана, пръстени за пенис от гума или силикон, тежести за тестиси, ball stretcher и пръстени за главичката осигуряват плътна, твърда и дълготрайна ерекция. Голям избор в нашия магазин. гарантирана 100% дискретност.

Подкатегории

 • Големият онлайн магазин за пенис пръстени: Пенис, твърд като стомана, голям и пухкав и с дълготрайна стабилност по време на секс благодарение на нашите модерни пенис пръстени!

  Твърдата ерекция е гарантирана: независимо дали става въпрос за силиконов пенис пръстен или метален пенис пръстен. Разполагаме с пенис пръстени от всякакви размери и материали.

 • Вибриращи пенис пръстени! Насладете се на твърда ерекция и интензивни вибрации! Искате ли да се наслаждавате на интензивни вибрации, които преминават през пениса ви, докато ерекцията ви е изключително дълга? С нашия вибриращ пенис пръстен можете!

 • Неръждаемата стомана ball stretcher носи на много мъже голямо удоволствие по време на секс или мастурбация. Нашите по-тежки версии могат да се използват и за уголемяване на скротума.

 • За много специални чувства и незабравими оргазми! Обичате да е твърд и яростен или дори много твърд? Тогава нашите метални играчки за петел и топка са точният избор за вас!

 • Свързване на пениса - ако обичате екстремните усещания! Тук са продуктите за обвързване на пениса и тестисите, за които винаги сте мечтали.

 • Нормалното е твърде скучно за вас? Искате ли малко повече? Тогава трябва да изпробвате нашите тежести, които можете да прикрепите към щипките за зърна, разтягащите топки, пениса или тестисите.

 • За удоволствието от болката: инструменти и секс играчки за мъчение на пениса и топката. Тук ще намерите точно тези продукти, които използват професионалните доми и господари.

 • Тук ще намерите най-новите разработки, като спирачката за сперма 3.0, вибриращи пръстени за главичката, иновативни тапи за пенис, сонди за пенис и професионални разширители на уретрата.

 • Търсите нов вид стимулация? Уретралният вибратор осигурява съвсем нови усещания и разтърсващи оргазми. Различните ни модели са с перфектна дължина и достигат точката на удоволствие без усилие.

Пръстените за пенис, известни също като пръстени за пенис или пръстени за ерекция, са сексуални помощни средства за мъже, които се поставят около основата на пениса, за да подобрят и поддържат ерекцията за по-дълго време. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като кожа, гума, силикон, неръждаема стомана или пластмаса, и се предлагат в различни размери и форми.

 

Съществуват различни видове пенис пръстени, включително:

 

 • Обикновени пенис рингове: това са най-често използваните пенис рингове, които просто се поставят около основата на пениса, за да подобрят ерекцията.
 • Вибриращи пенис пръстени: Тези пенис пръстени имат вибрационна функция, която може да стимулира както мъжа, така и жената или партньорката.
 • Двойни пенис пръстени: Тези пенис пръстени имат две примки - една за пениса и една за скротума. Те осигуряват по-голяма опора за ерекцията и също така могат да помогнат за стягане на скротума.
 • Регулируеми пенис пръстени: Тези пенис пръстени могат да се регулират според размера на потребителя чрез преместване на заключващата система или добавяне/отстраняване на удължители.

 

ball stretcher, тежести за тестиси и пенис тапи са други видове секс играчки за мъже, които са различни от пенис пръстените.

 

ball stretcher е секс играчка, която се носи около скротума, за да разтяга и стяга тестисите. За разлика от пенис пръстените, тук целта не е да се увеличи ерекцията.

 

Утежнения за тестиси: Утежненията за тестиси са вид разтягащи топчета, които добавят допълнително тегло, за да увеличат сцеплението на тестисите. Подобно на ball stretcher, те помагат за стягане и разтягане на скротума.

 

Пенис тапи: Пенис тапата е секс играчка, която се поставя в уретрата, за да увеличи сексуалното удоволствие. За разлика от пенис пръстените и разтягащите топчета, пенис тапата не оказва влияние върху ерекцията или скротума.

 

Пенис пръстените са популярни сред мъжете, защото могат да засилят и удължат ерекцията, което може да доведе до по-интензивно и по-продължително сексуално преживяване. Те могат също така да помогнат за подобряване на самочувствието на потребителя и да увеличат удоволствието на партньора му. Важно е обаче пенис пръстените да се използват безопасно и отговорно, както и да се правят редовни почивки, за да не се наруши притокът на кръв или да се причини нараняване.

 

CBT е съкращение от "cock and ball torture" (мъчение с пенис и топка) или наричано още "genital torture" (генитално мъчение) и се отнася до практика в BDSM (Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism, Masochism), при която мъжките гениталии се използват като източник на стимулация или цел на мъчението.

 

В CBT се използват различни техники за предизвикване на болка или приятни усещания в областта на пениса и тестисите. Могат да се използват например скоби, тежести, игли, електростимулация или дори удари с ръка или предмет като камшик или гребло.

 

CBT е практика по взаимно съгласие и не е изтезание в етичен смисъл, обикновено между лице със садистични наклонности (мъж или жена) и лице с мазохистични наклонности.

 

Важно е да се подчертае, че всички действия в рамките на BDSM трябва да са по взаимно съгласие и в рамките на предварително договорени граници. CBT трябва да се извършва само от хора, които са наясно какво правят и са информирани за рисковете и възможните усложнения.

 

penis plug, пиърсинг на пениса, тапи за пенис, пръстени за главичката и разширители на уретрата са термини, свързани с мъжката сексуална анатомия и по-специално с уретрата.

 

penis plug е пиърсинг на пениса, който преминава през уретрата и има уширение в единия край, което не му позволява да се плъзне напълно в уретрата. Другият край представлява примка или пръстен, който се носи около основата на пениса. Penis plug се използва за увеличаване на усещанията по време на секс и може да се използва и за задържане на еякулата.

 

Пиърсингът на пениса е бижу, което се пробива през кожата на пениса. Съществуват няколко вида пиърсинг на пениса, включително пиърсингът "Принц Алберт", който преминава през долната част на пениса и излиза на върха. Други видове пиърсинг на пениса могат да преминават през препуциума или уретрата.

 

Пенис пиърсингът е бижу, което се поставя в уретрата, за да увеличи усещането по време на секс. Тапите за пенис могат да бъдат изработени от различни материали, като неръждаема стомана, силикон или стъкло.

 

Пръстен за главичката е пръстен, който се носи около ствола на пениса под главичката. Пръстенът може да бъде изработен от различни материали, като кожа, гума или метал. Пръстенът за жлъчката може да се използва за увеличаване на усещанията по време на секс или за увеличаване на ерекцията.

 

Уретралният дилататор е медицински инструмент, който се поставя в уретрата, за да я разшири. Обикновено това се прави, за да се постави медицинска диагноза или да се помогне при определени медицински състояния, като например стеснения на уретрата или стеноза на уретрата. На BDSM сцената обаче уретралните разширители понякога се използват за създаване на сексуални усещания, въпреки че това може да е много рисковано и да доведе до сериозни наранявания.