От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

DEEP'R - Дълбоко анално обучение

Бюлетин

DEEP'R - Дълбоко анално обучение 

Особено гъвкавият материал на дългите вибратори DEEP'R ви дава разнообразни творчески възможности за дълбока анална тренировка, независимо дали сте сами или с партньор. Насладете се на изключително запълващо, разтягащо удоволствие и усетете сантиметър след сантиметър от големите вибратори DEEP'R дълбоко във вас.

12
на страница
Покажи 13 - 14 от 14 елемента
Покажи 13 - 14 от 14 елемента

Просто огромен и абсолютно неподходящ за начинаещи. Независимо дали искате да се насладите на голям вибратор DEEP'R сами или с партньор - пригответе се за истинско предизвикателство!

 

Изключително гъвкавият материал на дългите вибратори DEEP'R ви дава широк спектър от творчески възможности, независимо дали сте сами или с партньор. Насладете се на изключително изпълващото, разтягащо удоволствие и усетете сантиметър след сантиметър от големите дилда DEEP'R дълбоко във вас.

 

Какво е толкова специалното в големия дилдо DEEP'R за дълбока анална тренировка?

 

MEO знае от какво се нуждае една гладна дупка: изключителна дължина, големи диаметри, необичайни текстури и убедителен материал, който е достатъчно твърд и същевременно гъвкав, така че да го усещате на точните места, дълбоко във вас! Този изключително дълъг дилдо DEEP'R ще ви запълни напълно и ще ви гарантира интензивно удовлетворение. Не само размерът на този вибратор ще ви убеди, но и неговият много специален дизайн ще ви подари незабравими моменти. Опитайте вибратора DEEP'R, ако се осмелите!

 

Как да използвам големия вибратор DEEP'R за дълбока анална тренировка?

 

Поради дължината и обиколката, поставянето на големите вибратори DEEP'R може да бъде трудно в началото. Не бързайте, действайте бавно и изберете позиция, която ви позволява да разтягате тялото си. Легнете по гръб с нашата възглавница ASS UP под дупето и с повдигнати и разтворени крака. Възглавницата ASS UP ще осигури на тялото ви стабилна и удобна опора дори в напрегнати позиции. Твърдата възглавница ASS UP също така ви предпазва от потъване в леглото и улеснява много други позиции по време на секс и самостоятелен секс. Определено бихме ви препоръчали да "загреете" с по-малък вибратор и след това да преминете към големия вибратор DEEP'R.

 

Какъв лубрикант да използвам с този голям DEEP'R вибратор за дълбока анална тренировка?

 

Ако планирате да използвате големия DEEP'R вибратор, препоръчваме нашия лубрикант за анален секс FUCKSLUT Той е лубрикант на силиконова основа и се усеща като никой друг лубрикант. FUCKSLUT превръща използването на големия DEEP'R вибратор в безболезнено, но спиращо дъха удоволствие. Във всеки случай бихме ви посъветвали да използвате и нашия спрей EXTREMEO. Този спрей е идеалният избор както за начинаещите в областта на аналния секс, така и за опитните почитатели на големите вибратори. EXTREMEO е специален продукт за анален секс и анално разтягане. Благодарение на специалната комбинация от активни съставки, този спрей гарантира, че дори много големите вибратори DEEP'R могат да бъдат вкарани по-лесно. Специалният ефект на EXTREMEO насърчава лесното проникване и по този начин води до релаксиращо и страстно удоволствие. Това е анален спрей, който се грижи за кожата и отпуска ануса за кратко време. Спреят действа без загуба на усещане, намалява болезнената чувствителност на сфинктера и помага за постигане на анален секс без задръжки!

 

Материал и грижа за големия дилдо DEEP'R:

 

Този голям XL вибратор от серията DEEP'R е изработен от висококачествено PVC. Материалът е чудесно гъвкав и хлъзгав. Материалът, който използваме, е и много стабилен, така че вашият DEEP'R вибратор ще издържи дълго време. Можете да почиствате изключително дългия вибратор DEEP'R с мек сапун и вода. За цялостна хигиена ви препоръчваме също така да използвате редовно нашия спрей VERYCLEAN.

 

Добре е да знаете: