От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Скоби за зърна

Бюлетин

Скоби за зърна 

Скоби за зърна - стимулиране на една от най-ерогенните зони

От нежни до твърди, щипките за зърна осигуряват още повече удоволствие и сладка болка по време на BDSM. Купете скоби за зърна и BDSM скоби в MEO ✓ Бързо ✓ Дискретно ✓ Евтино.

12
на страница
Покажи 25 - 36 от 50 елемента
Покажи 25 - 36 от 50 елемента

Скоби за зърна - стимулиране на една от най-ерогенните зони

 

Зърната са една от най-ерогенните зони на тялото както за мъжете, така и за жените. Скобите за зърна могат да стимулират зърната още повече, не само по време на секс, но и в ежедневието. Скобите за зърна и щипките за зърна имат не само изключително възбуждащ ефект, но са популярни и като секси аксесоар, който се носи на зърната под дрехите.

 

Скобите за зърна, смукачите за зърна и щипките за зърна се предлагат в нашия BDSM магазин в безброй варианти и материали като метал или гума, които можете да регулирате индивидуално в зависимост от усещането за болка и предпочитанията си. Независимо дали за вас, или за партньора ви - щипките за зърна осигуряват допълнителна доза еротика по време на секс!

Скобите за зърна са вид BDSM секс играчка, използвана за стимулиране или измъчване на зърната. Обикновено те се състоят от две малки клещи, които са прикрепени към зърната и могат да бъдат притискани от пружинен или винтов механизъм. Скобите за зърна могат да бъдат изработени от различни материали, като метал, пластмаса или кожа. Могат да се регулират с различна интензивност, а някои модели дори имат вибрации или електрически импулси за допълнителна стимулация.

Скобите за зърна могат да се използват както от мъже, така и от жени и могат да се използват както за болка, така и за удоволствие. Някои хора се наслаждават на усещането за болка, което предизвикват скобите за зърна, докато други оценяват усещането за повишена чувствителност и повишена сексуална възбуда. Важно е човекът, който използва щипките за зърна, да уважава ограниченията и предпочитанията на лицето, което получава щипките за зърна, и да е сигурен и компетентен при използването на инструмента.