От 18

Следващите страници са предназначени само за възрастни. С влизането си потвърждавате, че сте навършили 18 години.

Анални душове

Бюлетин

Анален душ от силикон Aquameo Drizzle - дължина 15 см

Изживейте революция в интимната хигиена с гъвкавия 15-сантиметров Drizzle от силикон на Aquameo, изживейте революция в интимната хигиена. Като експерти в областта на висококачествените лични лубриканти, сега разширяваме гамата си, включвайки интимен душ, който е разработен за ежедневна свежест и чистота - както за анална, така и за вагинална употреба.

Повече информация

3566/00

на разположение

Повече информация

Интимната хигиена никога не е била толкова лесна с гъвкавия силиконов анален душ Drizzle!

Направете революция в интимната хигиена с гъвкавия силиконов анален душ с дължина 15 см Drizzle от силикон на Aquameo, изживейте революция в интимната хигиена. Като експерти в областта на висококачествените лубриканти, сега разширяваме гамата си с интимен душ, който е разработен за ежедневна свежест и чистота - както за анална, така и за вагинална употреба. Drizzle" е особено подходящ за начинаещи благодарение на по-късата си дължина. Началото на нова ера на комфорт и чистота. С аналната душ кабина Drizzle от Aquameo интимната хигиена се превръща в детска игра. Оставете се да се изненадате колко лесно и ефективно можете да се почувствате напълно чисти!

С Aquameo избирате нежна и приятна интимна хигиена - за вътрешна чистота, която можете да почувствате.

Аналният душ Aquameo, изработен от хигиеничен силикон, обещава нежно и цялостно почистване отвътре, съобразено с индивидуалните ви нужди. Лесното боравене с него и дискретността са нещо естествено. Поради това аналната душ кабина може да се използва безпроблемно и по време на пътуване.

Как да използвам анален душ?

За приятно и ефективно приложение на аналната душ кабина е препоръчително да загреете водата до телесната температура. В идеалния случай анусът трябва да се почисти приблизително 45 минути преди анален контакт, за да се осигури оптимална чистота. Двамата незаменими спътници не бива да липсват по време на полов акт или анален душ: Лубрикант и спокойна атмосфера. Висококачествен лубрикант на водна основа, като Aquameo, гарантира, че аналният душ може да бъде поставен без усилие и нежно, независимо дали е анален или вагинален.

Акценти на гъвкавия анален душ Drizzle изработен от силикон:

 • Аналният душ от Aquameo печели точки заради лесната си употреба. Като надеждно допълнение към вашия ритуал под душа, интимният душ може лесно да се свърже към маркуча на душа.
 • Гъвкавият силиконов материал нежно се приспособява към вашата анатомия и позволява безопасно и цялостно почистване - идеално за вагиналната и аналната област. Ефективното почистване ви кара да се чувствате свежи и чисти по всяко време.
 • Тези анални душове са специално разработени, за да третират най-чувствителните части на тялото ви с най-голяма грижа и отдаденост. Силиконовите анални душове са не само лесни за употреба, но и изключително издръжливи, тъй като силиконът е известен като здрав и устойчив материал.
 • Независимо дали сте начинаещи в използването на интимни душове или опитни и търсите висококачествен продукт, силиконовият анален душ ви предлага най-доброто от двата свята - комфорт и безопасност. Можете да се отпуснете, да се чувствате в безопасност и да се концентрирате върху това, което наистина има значение - личната хигиена на тялото и благосъстоянието ви.


Силиконови или метални анални душове?

Време е да кажете сбогом на конвенционалните метални душове и да преминете към новото поколение гъвкави и щадящи кожата силиконови интимни душове. Това не само подобрява личната ви хигиена, но и допринася за вашето благосъстояние. Със сигурност ще усетите разликата. В края на краищата всички трябва да се стремим да се отнасяме с любов към телата си и да им даваме възможно най-добрите грижи. Затова нека започнем с подобряване на интимната си хигиена и използване само на най-добрите продукти. Изпитайте съвсем ново ниво на чистота и комфорт с революционния силиконов интимен душ от Aquameo.

Изберете Aquameo за надежден анален душ, който внася качество и комфорт в ежедневната ви хигиена - защото тялото ви заслужава само най-доброто.

Повече информация:

 • Aquameo анален душ от силикон
 • Може да се използва като анален душ и вагинален душ.
 • Принципът на Aquameo: висококачествени интимни продукти за вашето благополучие. Опитът, натрупан от производството на лубриканти, е включен в разработването на интимните душчета и впечатлява с качество и грижа.
 • Главата на душа е подходяща за всички маркучи за душ със стандартна половининчова резба.
 • Супер гъвкава, адаптира се без усилие към анатомията.
 • Подходяща за всички лубриканти.
 • Обща дължина 16 cm, диаметър 2 cm, дължина за поставяне 15 cm.
 • Цвят: характерен Aquameo син.
 • Интимните душове от Aquameo се предлагат в четири размера.
 • Материал: Силикон, без фталати и ABS.
 • Не правим компромиси, когато става въпрос за качеството и безопасността на нашите интимни и анални душове. В MEO работим всеки ден, за да подобряваме постоянно качеството си и да поставяме вашето удовлетворение на първо място.
 • MEO и Aquameo са регистрирани търговски марки на MEO в Германия.


Използването на анален душ преди анален секс е важно по няколко причини:

1. Хигиена: предварителното почистване с анален душ може да премахне нежеланите замърсявания и бактерии, като намали риска от инфекции и осигури по-голяма чистота.

2. Комфорт: Използването на анален душ може да ви помогне да се чувствате по-чисти и по-комфортно като цяло, което прави сексуалното преживяване по-приятно.

3. Превенция: По време на анален секс бактериите могат лесно да се разпространят в други части на тялото и да причинят инфекции. Обстойното почистване с анален душ преди това може да предотврати това.

Аналният душ може да бъде полезен и след анален секс:

1. Хигиена: Аналният душ помага да се отстранят всички останали лубриканти, остатъци от презервативи или други остатъци.

2. Здраве: Аналната душ кабина може да помогне за намаляване на риска от инфекции чрез отстраняване на вредните бактерии.

3. Комфорт: Аналният душ може да ви помогне да се чувствате по-свежи и чисти след анален секс.

Забележка: Прекомерната или твърде честата употреба на анален душ може да наруши естествената чревна флора и да предизвика дразнене.

ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ЗАИНТЕРЕСУВА ....

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Все още няма коментари на клиенти

Напишете свой собствен преглед

Анален душ от силикон Aquameo Drizzle - дължина 15 см

Анален душ от силикон Aquameo Drizzle - дължина 15 см

Изживейте революция в интимната хигиена с гъвкавия 15-сантиметров Drizzle от силикон на Aquameo, изживейте революция в интимната хигиена. Като експерти в областта на висококачествените лични лубриканти, сега разширяваме гамата си, включвайки интимен душ, който е разработен за ежедневна свежест и чистота - както за анална, така и за вагинална употреба.

Напишете свой собствен преглед

Клиентите, които са закупили този продукт, са закупили също и ...

30 други артикули от същата категория: